چهارشنبه 13 فروردين 1399 - 8 شعبان 1441 - 2020 آوريل 01
کد خبر : 195736
تاریخ انتشار : 24 آبان 1395 12:22

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه

دانشکده علوم پزشکی ساوه در راه افزایش بهره وری و ارتقاء کیفیت خدمات برنامه پزشک خانواده

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه  ، محمدرضا جیریانی مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی در این خصوص گفت : شهرستانهای ساوه و زرندیه با جمعیتی بالغ بر 830.183 نفر ساکن دارای 31.843 نفر جمعیت بیمه شده روستائی و شهرهای زیر بیست هزار نفر می باشد که این جمعیت در قالب 9 شهر زیر بیست هزار نفر و 230 روستا توسط 16 مرکز بهداشتی و درمانی از تیر ماه1384 تحت پوشش طرح تحول بیمه روستائیان و عشایر قرار گرفته است .نامبرده تصریح کرد: روستائیان این دو شهرستان علیرغم نزدیکی به پایتخت و قرار گرفتن در لیست مناطق برخوردار کشوری ، عملاً جزء مناطق محروم بشمار می آیند که خدمت رسانی به مردم محروم منطقه با توجه به بعد مسافت از مرکز استان همواره یکی از دغدغه های مسئولین استانی می باشد و در این راستا اقدامات ارزنده ای از سوی دانشگاه علوم پزشکی اراک صورت گرفته که می توان  تاسیس و استقلال دانشکده علوم پزشکی ساوه را از دانشگاه علوم پزشکی اراک یادآور شد .که این حرکت  باعث افزایش کیفیت و کمیت خدمت رسانی و جذب سرمایه های انسانی و مادی شده و اثر بخشی آنرا می توان در بررسی و مقایسه میزان جذب اعتبارات بهداشتی و درمانی طرح بهبر طی سالهای 84 تاکنون مشاهده نمود.

مدیر کل بیمه سلامت استان در ادامه  خاطر نشان کرد :میزان کسورات اعمال شده در سالهای آغازین طرح برای این دو شبکه 17 % بوده که در سال 94 با همت مسئولین دانشکده به 3 % رسیده است.

جیریایی عنوان کرد : رقم ریالی جذب شده توسط شبکه های ساوه و زرندیه در سال 1384 برابر 3.270 میلیون ریال بوده و در سال 1394  به 52.862 میلیون ریال توسط دانشکده علوم پزشکی ساوه رسیده که با رشد  1500 درصدی همراه بوده است.

این مقام مسئول در استان در این باره گفت : آمار و اطلاعات مشاهده شده  خود گویای میزان زحمات مسئولین محترم و خدوم دانشکده علوم پزشکی ساوه و نشانگر اثر بخشی آن می باشد.

جیریایی همچنین دراین خصوص اظهار داشت : درحال حاضر و طبق آمارهای موجود دانشکده علوم پزشکی ساوه جزء ده دانشگاه برتر کشور در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی سطح یک در قالب اجرای سیستم ارجاع و نظام پزشک خانواده می باشد.

وی یادآور شد : طبق آخرین آمار ، دانشکده علوم پزشکی ساوه با تعداد 9 شهر زیر بیست هزار نفر بالاترین نرخ شهر نشینی را در سطح استان دارا می باشد.

مدیر کل بیمه سلامت استان در خاتمه  با اشاره به برخی  امکانات و خدمات این دانشکده ، تعداد مراکز بهداشتی درمانی سطح یک این دانشکده را  16 مرکز، تعداد پزشکان شاغل در طرح بهبر 31 نفر،تعداد ماماهای شاغل در طرح بهبر 19  نفر، تعداد مراکز دارای داروخانه مستقر درمرکز 16 مرکز، تعداد مراکز دارای آزمایشگاه فعال( نمونه گیری یا انجام ) 16 مرکز ، تعداد مراکز دارای رادیولوژی 2 مرکز روستائی علاوه بربخش رادیولوژی بیمارستان مدرس  و  تعداد مراکز دارای واحد دندانپزشکی را 16 واحد  اعلام نمود.