چهارشنبه 13 فروردين 1399 - 8 شعبان 1441 - 2020 آوريل 01
کد خبر : 195738
تاریخ انتشار : 24 آبان 1395 12:36

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ؛

پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی و سایر اعضا در اداره آموزش و پرورش ساوه برگزار شد.

در پنجمین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه سال جاری رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان از پیگیری و همکاری دانشکده علوم پزشکی در طی 2 سال اخیر که منجر به بهبود کیفیت آب شرب روستاهای تابعه شده است تشکر نمود .

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، دکتر کوهپایه زاده در ابتدا از همکاریهای بین بخشی در پیگیری سلامت در جامعه بعنوان یکی از نقاط قوت در شهرستان یاد نمود و با اشاره به بازدید وزیر محترم بهداشت از شهرستان ساوه  ، دستاوردهای این سفر را نقطه عطفی در پیشبرد اهداف دانشکده علوم پزشکی و سلامت جامعه دانست .

دکتر کوهپایه زاده ، پیام وزیر محترم بهداشت را خسته نباشید به نظام سلامت این شهر و تائیدی بر همکاریهای خوب بین بخشی در تامین سلامت شهرستان دانست .

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه گفت : خدمات پزشک خانواده دانشکده علوم پزشکی در روستاهای تابعه استاندارد و با ارزش بوده است بطوریکه میزان کسورات اعمال شده از سوی بیمه سلامت ایرانیان در سال 94 به 3 % رسیده است. و در حال حاضر این دانشکده جزء 10 دانشگاه برتر کشور در ارائه خدمات بهداشتی است .

در ادامه دکتر نظری معاون بهداشتی ، بر برخورد جدی تر با عطاریهای فاقد مجوز تاکید نمود .

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی با اشاره به موضوع تداخل صنفی در ساوه گفت: بحث تداخل صنوف را به عنوان یکی از مشکلات در شهرستان داریم که درحال حاضر همه واحدهای صنفی فروش دخانیات را انجام می دهند که براساس نشست با اداره صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف مقرر شد این واحدها برای فروش کالایی که در مجوز آنها فروش این کالا درج نشده است، اقدام به اخذ مجوز کنند.

وی افزود: بحث حذف قلیان، یکی دیگر از اقدامات مربوط به حوزه سلامت افراد بوده که از سوی این دانشکده و باهمکاری نهادی متولی با جدیت دنبال و اجرا شده است

در ادامه رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان ساوه ضمن اعلام رضایت از کیفیت و سلامت آب شرب روستاهای تابعه شهرستان ساوه از پیگیری و همکاری دانشکده علوم پزشکی در طی 2 سال اخیر که منجر به بهبود کیفیت آب شرب روستاهای تابعه شده است تشکر نمود .

در این جلسه وضعیت مسائل بهداشتی در مدارس ، فروش مواد غذایی در بوفه های مدارس مسئله آبخوری ها و فعالیت های جسمانی دانش آموزان بحث و گفت وگو شد .