جمعه 26 آبان 1396 - 28 صفر 1439 - 2017 نوامبر 17

خلاصه تجارب دانشجویی با اهداف آموزشی
.. مقايسه متمركز:

( دانشجوي پرستاري)

ترم دوم بوديم و همه بيماري ها و علامتا و داروهاشون رو با هم اشتباه مي گرفتيم، يه استاد داشتيم بهمون توصيه كردن برا اينكه اشتباه نكنيد، هندبوك بيماري ها رو هميشه داشته باشيد، بعد از اينكه پرونده و وضعيت بيمار رو بررسي كردين و داروهاش رو داديد و كاراش انجام شد بريد و توي هندبوك اون بيماري رو در بياريد همون لحظه بخونيد و كم و كاستي ها و تفاوتهاي بين واقعيت تا تئوري رو بسنجيد، قطعا تو ذهنتون ميمونه....

٢. يادگيري و تجربه:

( دانشجوي پرستاري)

هميشه تا ترم شش فكر مي كردم كاربرد اون قسمت پلاستيكي توي ميكروست چيه؟! دارو رو سريع شوت مي كردم تو ميكروست كلي كف آلود ميشد و پلاستيكه ميخورد ته ميكروست و بر مي گشت. يه استاد ترم هفت برامون اومد همينجور گفت : بچه ها كي مي دونه كاربرد اين پلاستيكه چييه؟؟ هيچ كس جواب نداد، يه دارو رو برداشت و آروم تزريق كرد روي پلاستيكه كه شروع به چرخيدن كرد و گفت اين كار دارو رو با سرم كاملا دايلوت ميكنه.

٣. اخلاق حرفه اي

(دانشجوي اتاق عمل)

كارآموزي بخش داخلي داشتيم، وقت رست شد و اومديم توي پارك كوچك محوطه بيمارستان و با روپوش رفتيم توي سرسره و تاب شروع كرديم به بازي، خلاصه وقتي برگشتيم بخش، موقع دارو دادن رفتم داروهاي مريضمو انجام بدم، همراهش نذاشت، گفتش مگه تو همون نيستي داشتي بيرون تاب بازي مي كردي، برو نمي خوام بگو يكي ديگه بياد، بله، يادم اومد بايد همه طرفه مراقب رفتار حرفه ايمون تو بيمارستان باشيم.

٤. سهل انگاري

( دانشجوي فوريت پزشكي)

يه بار كارآموزي اورژانس بوديم، بچه هاي ١١٥ مريض آوردن و ما رفتيم كاراشو انجام داديم و اونا رفتن و خلاصه مريض استيبل شدش، بعد ده دقيقه مريض صدام زد گفت ببخشيد آقا اين كه توي ران پام هست داره اذيتم ميكنه تا كي اينجوره؟ ديدم سوزن آنژيوكت توي پاي مريضه، گفتم اينو كي زده؟ گفتش اون همكارتون تو خونه....گفتم اي بابا فكر كرده اين تشكه!!!! مريضم فكر كرده اين جزء درمانش بوده، عجله معنيش سرعت عمل نيست، عجله كار رو خراب مي كنه.