يکشنبه 30 مهر 1396 - 2 صفر 1439 - 2017 اکتبر 22
تاریخ انتشار : 27 شهریور 1396 14:52
تعداد مشاهدات : 92

نخستین پایگاه تمام خیر ساز فوریت های پزشکی پرندک افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، در راستای تداوم خدمات رسانی طرح تحول نظام سلامت و در پنجمین سالگرد افتتاح دانشکده علوم پزشکی ساوه ، نخستین پایگاه تمام خیر ساز فوریت های پزشکی پرندک ، با حضور " دکتر کوهپایه زاده " رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ، " مهندس منصوری " نماینده ساوه و زرندیه ، " مهندس نخستین " فرماندار زرندیه و جمعی از مسئولین دانشکده علوم پزشکی ساوه و مسئولین شهرستان زرندیه به بهره برداری رسید . به گزارش وبدا ساوه ، " پایگاه امداد جاده ای ستایش کوهپایه زاده " به مساحت 120 متر مربع و صرف هزینه ای بالغ بر 127 میلیون تومان توسط خیر نیکوکار " دکتر جلیل کوهپایه زاده " در اتوبان ساوه احداث در مدت 8 ماه به بهره برداری رسید . "دکتر جلیل کوهپایه زاده " رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ، در آئین افتتاح این پایگاه ابراز امیدواری نمود با توجه به حادثه خیز بودن مبادی مواصلاتی این منطقه ، بهره برداری از این پایگاه جاده ای ، گام موثری در جهت ارتقاء خدمات رسانی اورژانس و فوریت های پزشکی به مردم منطقه برداشته باشیم . رئیس دانشکده علوم پزشکی افزود ، این دانشکده ، در آستانه پنج سالگی قرار دارد و پیگیر ارتقای آن از دانشکده به دانشگاه هستیم شاهد ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان های ساوه و زرندیه حتی در دورترین نقاط روستایی هستیم. " دکتر کوهپایه زاده " افزود: تقارن آغاز به کار دانشکده علوم پزشکی با اجرای طرح تحول نظام سلامت و تقویت رویکرد درمانی در دولت یازدهم مردم ساوه و زرندیه از خدمات بیشتری در حوزه سلامت برخوردار شده اند. وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷ پایگاه اورژانس جاده ای در ساوه و زرندیه موجود است، گفت: البته به سه پایگاه دیگر جهت تکمیل و خدمت رسانی بهتر نیازمندیم. به گفته وی، در ساوه نیز سه پایگاه اورژانس شهری در حال خدمات رسانی به مردم می باشد و به یک پایگاه دیگر نیاز است و همچنین در شهر مامونیه نیز یک پایگاه اورژانس شهری موجود است که همان نیاز مردم را برآورده می کند. رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه با بیان اینکه دو پایگاه اورژانس روستایی در دوزج و آوه موجود می باشد که در حال اخذ مجوز یک پایگاه روستایی دیگر در خشکرود و یک پایگاه هم در منطقه نوبران هستیم که با توجه به پراکندگی روستاها و سختی راه به این پایگاه ها نیاز است، ابراز امیدواری کرد که تا پایانه ۱۴۰۴، ۲۰ پایگاه جاده ای، شهری و روستایی احداث شود .