سه شنبه 21 آذر 1396 - 24 ربيع الاول 1439 - 2017 دسامبر 12
تعداد مشاهدات : 591

اطلاعیه سامانه ميهماني و انتقالي

مراحل ثبت ميهماني و انتقالي جهت نيمسال دوم سال 97-96

مراحل ثبت ميهماني و انتقالي جهت نيمسال دوم سال 97-96 :

1- دريافت فرم درخواست ميهماني يا انتقالي ( لطفاً جهت دريافت فرم بر روي واژه ها كليك نماييد.)

2- تكميل فرم درخواست ميهماني يا انتقالي توسط دانشجو ( لطفاً فرم مربوطه را كاملاً تكميل نماييد)

ضمناً دانشجوياني كه متقاضي انتقالي مي باشند بايد دلايل موجه داشته باشند. دلايل موجه فقط شامل:

الف) ازدواج رسمي دانشجويان دختر بعد از قبولي در كنكور با ارائه مدرك عقدنامه

ب) بيماري صعب العلاج يا معلوليت دانشجو به تشخيص كميسيون پزشكي دانشكده با ارائه مستندات

ج) فوت يا معلوليت سرپرست خانواده دانشجو به نحوي كه دانشجو بعنوان كفيل خانواده شناخته شده باشد با ارائه نامه دادگستري)

3- مراجعه به استاد مشاور جهت اخذ امضاي موافقت استاد مشاور.

4- تحويل فرم درخواست به آموزش دانشكده (خانم نعمتي) تا تاريخ 96/8/10به همراه اصل و كپي مستندات جهت طرح در شوراي آموزشي

5-در صورت موافقت شورا با درخواست انتقالي يا ميهماني، دانشجو باید جهت دريافت فرم نهايي ميهماني يا انتقالي به آموزش دانشکده (خانم نعمتي) مراجعه نماید و با در دست داشتن فرم مذکور جهت ثبت نام اینترنتی در سامانه نقل و انتقال اقدام نمايد.

·         لینک ثبت درخواست میهمانی

·         لینک ثبت درخواست انتقالی

لازم به ذکر است زمان شروع ثبت نام در سامانه نقل و انتقال از 96/10/20 بوده و مراجعه به سایت قبل از این زمان امکان پذیر نمی باشد.

نکات مورد توجه:

·       جدول زمانبندي سامانه انتقالي و ميهماني دانشجويان بشرح جدول ذيل مي باشد، دانشجو در تمام مراحل موظف است طبق تاريخهاي اعلام شده با آموزش دانشگاه مبداء و مقصد تماس حاصل نمايد و در صورت وجود نقص در سامانه ويرايش انجام دهد.

·       درصورت عدم مراجعه به سامانه در تاريخهاي اعلام شده عواقب آن بعهده دانشجو خواهد بود.

·       ضمناً طبق دستورالعمل وزارت بهداشت پس از اتمام تاريخهاي اعلام شده دانشگاهها از ارسال هرگونه فرم دستي (خارج از سامانه) به دانشگاههاي ديگر معذور مي باشند لطفاً پس از تاريخ 96/10/10 جهت تحويل درخواستهاي خود به آموزش مراجعه نفرماييد.