سه شنبه 21 آذر 1396 - 24 ربيع الاول 1439 - 2017 دسامبر 12
تاریخ انتشار : 13 آذر 1396 9:3
تعداد مشاهدات : 33

برگ زرین دیگری در دانشکده علوم پزشکی ساوه ورق خورد

درهمایش تجلیل از نخبگان و مفاخر شهرستان ساوه که در چهارمین روز هفته فرهنگی این شهرستان برگزار گردید ، از دانشکده..

درهمایش تجلیل از نخبگان و مفاخر شهرستان ساوه که  در چهارمین روز هفته فرهنگی این شهرستان برگزار گردید ،  از دانشکده علوم پزشکی ساوه شش نخبه به عنوان نخبه  علمی ، پژوهشی ، فرهنگی و آموزشی  شهرستان ساوه معرفی  و با حضور معاون استاندار و فرماندار شهرستان ساوه و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی تقدیر بعمل آمد .
 💢در همایش نخبگان و مفاخر ساوجی  " دکتر کوهپایه زاده " رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به عنوان نخبه علمی شهرستان ساوه برگزیده و لوح تقدیر دریافت نمود . همچنین   " دکتر محمود راوری " متخصص اطفال به جهت فعالیت در ترویج تغذیه با شیر مادر ؛ " دکتر محمود کریمی " بعنوان نخبه در پژوهش ؛ " دکتر حمیدرضا کوهستانی " بعنوان نخبه در بخش آموزش ؛ " دکتر محمدقربانلی " بعنوان نخبه در بخش فرهنگی ؛ " مهندس سید امیر آقامیری " بعنوان نخبه در فناوری اطلاعات معرفی و حائز دریافت لوح تقدیر شدند .   برفرازی و کسب افتخارات  دانشکده علوم پزشکی ساوه را  به ریاست و معاونین  محترم ،  اساتید ارجمند ، دانشجویان گرامی ، همکاران پرتلاش و معزز دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه تبریک و تهنیت عرض می نماییم .