سه شنبه 21 آذر 1396 - 24 ربيع الاول 1439 - 2017 دسامبر 12
تاریخ انتشار : 13 آذر 1396 9:9
تعداد مشاهدات : 44

سومین جلسه هیئت امناء دانشکده علوم پزشکی ساوه در سال جاری برگزار شد .

سومین جلسه هیئت امناء دانشکده علوم پزشکی ساوه در سال جاری برگزار شد

افتخاری دیگر در دانشکده علوم پزشکی ساوه ؛
     درسومین سال استقلال مالی دانشکده از عملکرد مالی دانشکده تقدیر بعمل آمد .
در سومین جلسه هیئت امناء دانشکده علوم پزشکی ساوه  در سال جاری که در 7 آذر در محل اجلاس هیئت امناء در تهران برگزار گردید ، به دنبال حسابرسی سالیانه که طی سالهای 93 الی 95 انجام گرفت  ، " دکتر امین لو " مشاور وزیر بهداشت و دبیر مجامع و هیئت های امنا دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور بلحاظ موفقیت دانشکده علوم پزشکی ساوه در فرایند پیشرفت مالی  از " دکتر کوهپایه زاده " ریاست دانشکده ، " دکتر حبیب اله رضایی " معاونت توسعه و " معصومه رضایی " مدیر امور مالی دانشکده تقدیر و تشکر بعمل آورد .

برنامه عملیاتی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، در رنگینگ دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، بالاتر از میانگین کشوری  قرار گرفت .
در جلسه هیئت امناء دانشکده علوم پزشکی ساوه کارشناسان معاونت برنامه ریزی  وزارت بهداشت  درمان و آموزش پزشکی ، از عملکرد شش ماهه اول سال 96 دانشکده علوم پزشکی ساوه در اجرایی نمودن برنامه عملیاتی این دانشکده که طبق بررسی های انجام شده در اغلب حوزه ها بالاتر از میانگین کشوری قرار داشت ابراز رضایت نمودند و از عملیاتی نمودن برنامه عملیاتی دانشکده تقدیر شد .
بهبود و پیشرفت عملکرد دانشکده دراجرای برنامه عملیاتی در 6 ماهه اول سال 96 نسبت به 6 ماهه اول سال 95  این دانشکده را جزء معدود دانشگاهها و دانشکده های سطح کشور قرار داده است که حائز دریافت این رتبه شده اند .
جلسه هیئت امناء دانشکده علوم پزشکی ساوه در هفت  آذر برگزار گردید ، این جلسه شانزدهمین جلسه هیئت امناء دانشکده از بدو تاسیس آن بود . در این جلسه   " مهندس جعفر نخستین " فرماندار زرندیه به نمایندگی از استانداری حضور داشت .