جمعه 27 مهر 1397 - 9 صفر 1440 - 2018 اکتبر 19
تاریخ انتشار : 11 اسفند 1396 11:54

برگزاری جلسه کار گروه سلامت در حوادث و پدافند غیر عامل

جلسه کار گروه سلامت در حوادث و پدافند غیر عامل با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ، معاون سیاسی فرمانداری..

undefined.

جلسه کار گروه سلامت در حوادث و پدافند غیر عامل  با حضور  رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ، معاون سیاسی فرمانداری ویژه ساوه و مسئولین سازمانها و ادارات و روسای بیمارستانها  در مورخ 9 اسفند در سالن جلسات مرکز مدیریت فوریت های پزشکی برگزار گردید  :

🔸در جلسه کارگروه سلامت در حوادث و پدافند غیر عامل  برنامه ها و اقدامات سازمانها به منظور هماهنگی و تعامل بین نیروهای امدادی ، بیمارستانها ، آتش نشانی ، نیروی انتطامی ، هلال احمر ، اداره راه ، محیط زیست و اداره دامپزشکی در ایام نوروز ، مناسبت چهارشنبه سوری و پیشگیری و مقابله با بیماریهای عفونی و فصلی از جمله آنفلوانزای پرندگان طرح گردید .

🔸 از اول اسفند لغایت 25 فروردین EOCآماده خدمت رسانی است .

🔸 آتش نشانان از 15 اسفند لغایت 25 فروردین در آماده باش کامل هستند .

🔸  15اسفند مانوری با حضور تمام سازمانها و نیروهای امدادی شامل ، اورژانس 115، بازرسان بهداشت محیط، آتش نشانی ، هلال احمر ، جهت اعلام آمادگی انجام خواهدشد .

🔸از 15 اسفند  ، در ایام نوروز  لغایت 25 فروردین مراکز بهداشتی درمانی غرق آباد ، نوبران ، آوه و سه مرکز بهداشتی درمانی  در زرندیه با افزایش نیرو ی پزشک بطور شبانه روزی در خدمت مردم در مراکز روستایی خواهند بود .

🔸بازرسان بهداشت محیط با تشدید نظارت بر رستورانهای بین شهری و داخل شهری و مراکز تهیه و تولید مواد غذایی و همچنین ترمینالها از ابتدای اسفند لغایت 25 فروردین فعالیت میکنند .

🔸 در طی ایام نوروز آمار تصادفات و جراحات از یک کانال متحد – EOC – منتشر میگردد .

🔸مکانهای اسکان مسافران نوروزی و مکانهای اسکان در شرایط اضطراری توسط فرمانداری پیش بینی شده است

🔸اداره راه و ترابری تمهیدات لازم را در جهت سلامت هرچه بیشتر مسافران در ایام نوروز پیش بینی نموده است

🔸بیمارستانها در آمادگی کامل خدمات اورژانس بیمارستانی ، و درمانی و پاراکلینیکی  را ارائه خواهند داد .

🔸اداره دامپزشکی بر فراورده های خام دامی از 15 اسفند لغایت 25 فروردین نظارت مستمر خواهد داشت .