يکشنبه 6 خرداد 1397 - 13 رمضان 1439 - 2018 مي 27
تاریخ انتشار : 15 اسفند 1396 23:52
تعداد مشاهدات : 130

آغاز اجرای طرح نوروزی بهداشت محیط در دانشکده علوم پزشکی ساوه

" دکتر نظری " معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در مراسم مانور سلامت نوروزی بهداشت محیط گفت ..
undefined

" دکتر نظری " معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در مراسم مانور سلامت نوروزی بهداشت محیط گفت :
✅ اجرای طرح سلامت نوروزی بهداشت محیط از 15 اسفند لغایت 15 فروردین اجرا می شود .
✅ هدف از اجرای این مانور اعلام آمادگی بهداشت محیط معاونت بهداشتی در کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهری و روستایی و بین راهی و محل های اسکان مسافران و میهمانان و پیشگیری از طغیان بیماریهای مرتبط با آب و موادغذایی است .
✅ کلیه اکیپ ها ی بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابلی بررسی شاخص های بهداشتی مواد غذایی هستند
✅ در سال گذشته در بازدید از صنوف  277 مورد تخلف به تعزیزات حکومتی معرفی شدند
✅ در یکسال گذشته 410 مورد نمونه برداری و ارسال به آزمایشکاه از مواد غذایی انجام شد
✅ تعداد 10592 کارت بهداشت صادر شد .
✅ همشهریان در صورت هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن با سامانه 190 تماس بگیرند .