سه شنبه 28 خرداد 1398 - 15 شوال 1440 - 2019 ژوئن 18
1237رکورد در مدت زمان 0.062ثانیه
عبارت مورد جستجو :
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: مادامی که اسیر تولید کم کیفیت و نامرغوب باشیم و نتوانیم حرفی برای گفتن در بازارهای جهانی داشته باشیم، وضعیت همانی است که امروز به آن دچار هستیم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در این شهرستان با حضور جمعی از مسئولان محلی و اصحاب رسانه به طور رسمی آغاز شد.
با دخالت های غیر مجاز در امور پزشکی برخورد می شود
رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه گفت: 83 هزار نفر از شهروندان ساوه و زرندیه در مرحله دوم بسیج ملی کنترل فشار خون، همزمان با سراسر کشور غزبالگری می شوند.
دکتر میرزایی، معاون استاندار و فرماندار شهرستان ساوه با کنترل و ثبت فشار خون به بسیج ملی کنترل فشارخون پیوست
بازدید " دکتر نیک روش " رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از پایگاه های کنترل فشارخون مستقر در بیمارستان شهید مدرس و سطح شهر
بازدید اعتباربخشی موسسه ای دانشگاه های کلان منطقه شش آمایشی جهت پایش در روز سه شنبه مورخ بیست و یکم خرداد ماه جاری دانشکده انجام گردید.
فراخوان تجدید مناقصه عمومی یک مرحله ای واگذاری امور انتظامات اورژانس مجتمع بیمارستانی شهدای 17 شهریور و مدرس‎
اهم قوانین اجرایی برگزاری امتحانات پایان ترم
مناقصه عمومی یک مرحله ای تغذیه مجتمع بیمارستانی 17 شهریور ومدرس‎