سه شنبه 20 آذر 1397 - 3 ربيع الثاني 1440 - 2018 دسامبر 11
تاریخ انتشار : 30 فروردین 1397 0:2

پنجمین مانور فراگیرمدیریت بحران و پدافند غیرعامل با حضور تیم بحران معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه با محوریت وقوع زلزله در شهرستان ساوه انجام گرفت ..
undefined

مهندس فلاحتی مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه در این خصوص گفت :
به منظور افزایش هماهنگی بین بخشی در مواقع وقوع حوادث وبلایا  ، افزایش دانش تخصصی تیم های عملیاتی و تبادل تجربیات  ، تیم بحران معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، در پنجمین مانور فراگیر مدیریت بحران وپدافند غیر عامل شرکت آب وفاضلاب استان مرکزی همزمان با  استان های تهران البرز ، همدان ، اصفهان ، لرستان ، قزوین با محوریت " وقوع زلزله"  در شهرستان ساوه در مورخ 28 فروردین سالجاری شرکت نمود .
در این مانور ، مانیتورینگ هم زمان شبکه توزیع توسط کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهر  همراه با نمونه برداری ، کلرسنجی وگزارش دهی آنلاین صورت پذیرفت.
همچنین  مدیران بحران استان و شهرستان در جریان  ساختار مدیریت بحران  وسامانه فرماندهی حادثه درمعاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، توانمندی تیم های ارزیابی سریع ، تجهیزات زیستی و تخصصی  مورد استفاده تیم های عملیاتی قرار گرفتند .