چهارشنبه 27 تير 1397 - 6 ذيقعده 1439 - 2018 ژولاي 18
تاریخ انتشار : 3 اردیبهشت 1397 9:0
تعداد مشاهدات : 179

رئیس دانشکده علوم پزشکی از مقام والای جانبازان دانشکده علوم پزشکی تقدیر نمودند

با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی از مقام والای جانبازان دانشکده علوم پزشکی تقدیر شد .

undefined

دکتر نیک روش در جمع صمیمی جانبازان دانشکده علوم پزشکی ساوه عنوان نمود :

جانبازان و ایثارگران دل در گرو آئین و سرزمین اسلامی خود داشتند که با احساس تکلیف و مسئولیت پذیری بیش از بقیه وارد این عرصه شدند .
برای رسیدن به جامعه ای مطلوب نیاز به رشادت و فداکاری و ایثارگری است . مسیر رشادت و ایثار همچنان باز است و باید همگی در این مسیر گام برداریم .
برای دانشکده علوم پزشکی جای مباهات است که در کنار همکاران پر افتخار جانباز در مسیر اهداف متعالی سلامت جامعه تلاش میکند .
سعی خواهیم کرد از ظرفیت های جانبازان عزیز بیش از پیش بهره مند شویم .
مفتخرم که خود را از خانواده رزمندگان میدانم و بر حسب وظیفه در کاروان پر از نشاط و حق خواهی در کنار شما عزیزان انجام وظیفه نمودم .
همچنان همه دل در گرو آن اهداف داریم و نباید مسیر اصلی را گم کنیم .
زحمات شما عزیزان در حافطه جامعه و مردم گم نخواهد شد و وظیفه ما را سنگین تر میکند .

undefined