يکشنبه 6 خرداد 1397 - 13 رمضان 1439 - 2018 مي 27
تاریخ انتشار : 5 اردیبهشت 1397 0:12
تعداد مشاهدات : 98

سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته ( هفتم اردیبهشت ) رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه خواهد بود

" دکتر نیک روش " رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه پیش از خطبه ها ی نماز جمعه این هفته ( هفتم اردیبهشت ) شهر ساوه سخنرانی می کند .

" دکتر نیک روش "  رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه  پیش از خطبه ها ی نماز جمعه این هفته  ( هفتم اردیبهشت ) شهر ساوه سخنرانی می کند .

محور اصلی سخنرانی رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در خصوص دستاوردها ، اهداف و برنامه های دانشکده علوم پزشکی در حوزه سلامت است .

از دیگر برنامه های این روز، برپایی ایستگاه های سلامت، مشاوره تغدیه ، روان  و توزیع نشریات بهداشتی، اندازه گیری فشار خون و تن سنجی است .

در این روز معاونین و مدیران دانشکده حضور خواهند داشت و به سوالات مردمی پاسخ خواهند داد .