يکشنبه 6 خرداد 1397 - 13 رمضان 1439 - 2018 مي 27
تاریخ انتشار : 5 اردیبهشت 1397 1:0
تعداد مشاهدات : 120

نشست خبری اعضاء هیئت رئیسه دانشکده و اصحاب رسانه

برگزاری نشست خبری با حضور اعضاء هیئت رئیسه دانشکده و اصحاب رسانه در چهارمین روز از هفته سلامت 97..

" دکتر نیک روش " رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه دراین نشست خبری عنوان کرد :

اجرای طرح تحول نظام سلامت با تاکید بر توجه به افراد کم برخوردار بود و خوشبختانه با اجرای این طرح تا حد قابل قبولی اهداف محقق شده است .
در اجرای این طرح علاوه بر توجه به نقاط محروم و حاشیه شهرها به دنبال ارتقای شرایط مطلوب تر زندگی از طریق ارائه خدمات در مراکز جامع سلامت و دسترسی به خدمات لازم که همان پوشش همگانی سلامت است زمینه تحول در سیمای سلامت فراهم شده است.
اجتماعی شدن سلامت یک استراتژی در تحقق پوشش همگانی سلامت است و  رویکرد دولت یازدهم در بخش سلامت ، بر اجتماعی کردن سلامت است که از طریق  فرهنگ سازی آحاد جامعه و امکان مشارکت ساختارمند مردم فراهم شده است .
برگزاری مجمع سلامت در راستای بحث اجتماعی شدن سلامت و اهمیت مشارکتهای بین بخشی و مردمی در تحقق سلامت جامعه است که در شهرهای ساوه و زرندیه در دهم و یازدهم  اردیبهشت برگزار می کنیم .
کانون محلات با رویکرد واگزاری مسئولیت و مشارکت مردم در سلامت و از طریق توانمند سازی جوامع اجرا میگردد .
سلامت از خود مراقبتی آغاز میشود و محور کانونی و مهم سلامتی بحث خود مراقبتی است و که با توانمند سازی سفیران سلامت محقق میگردد .

undefined

" دکتر نظری " معاون بهداشتی در نشست خبری عنوان کرد :
ارائه خدمات  به  43.7 درصد جمعیت مردم ساوه و زرندیه در برنامه خطر سنجی
واگذاری 100 درصد داروخانه ها در بخش بهداشت به بخش خصوصی
در برنامه خود مراقبتی ، 55 درصد خانوارهای ساوه و زرندیه عضو سفیر سلامت خانوار هستند و در 21 درصد سازمانها و ادارات برنامه سفیران سلامت سازمانی درحال اجراست .
در 20 مرکز ساوه و زرندیه خدمات دهان و دندان ارائه میگردد و با ارائه خدمات دهان و دندان در طرح تحول سلامت حدود یک میلیارد تومان کاهش پرداختی از جیب مردم ساوه و زرندیه داشتیم .
 در حوزه بهداشت حرفه ای 99 درصد مجموعه های کارگاهی بازرسی و اطلاعات لازم در سامانه ثبت شده است.
 با انعقاد تفاهم نامه با 14 مسجد در ساوه نمازگراران عزیز این مساجد را تحت خدمات مراقبتی سامانه سیب قرار داده ایم .

undefined

" دکتر محنتی  " معاون درمان ، " دکتر رضایی " معاون توسعه و " مرتضی صبوحی "  قائم مقام اجتماعی در نشست خبری عنوان نمودند :
 آغاز بکار بخش پزشکی هسته ای و آغاز پذیرش بیماران با مشارکت بخش خصوصی در مجتمع بیمارستانی شهید مدرس ساوه
بیمارستان شهید مدرس به عنوان بیمارستان قطب ششم کشور برای ارائه خدمات دندانپزشکی به بیماران خاص در نظر گرفته شده است .
در راستای افزایش کمی و کیفی خدمات دیالیز به بخش خصوصی واگزار می شود .
اجرای 16 پروژه در حوزه سلامت در سالجاری در ساوه و زرندیه که یا به اتمام رسیده و یا در حال اتمام هستند .
جانمایی و واگذاری 4 هکتار زمین جهت ساخت بیمارستان مجهز آموزشی که جایگزین بیمارستان مدرس خواهد شد .
پیشرفت 50 درصدی فاز یک پردیس دانشگاهی که به همت خیر محترم سلامت در حال ساخت است .
بالغ بر 1800 نفر از خدمات رایگان کلینیک سیار دندانپزشکی طی سال گذشته بهره مند شدند.
در سال گذشته بالغ بر 80 میلیارد ریال از سوی خیرین برای احداث فضای فیزیکی و تجهیز حوزه سلامت پرداخت شده است .