يکشنبه 6 خرداد 1397 - 13 رمضان 1439 - 2018 مي 27
تاریخ انتشار : 8 اردیبهشت 1397 10:48
تعداد مشاهدات : 45

کارگاه آموزشی RCT-GCP

کارگاه آموزشی RCT-GCP این کارگاه به معرفی مفاهیم متدولوژی کارآزمایی­ های بالینی و Clinical Practice Good می پردازد. محتوای کارگاه شامل سخنرانی، بحث و تمرین و دریافت بازخورد از استاد و تسهیل گر کارگاه است. این کارگاه با همکاری مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.
این کارگاه به معرفی مفاهیم متدولوژی کارآزمایی­ های بالینی و  Clinical Practice Good می پردازد. محتوای کارگاه شامل سخنرانی، بحث و تمرین و دریافت بازخورد از استاد و تسهیل گر کارگاه است. این کارگاه با همکاری مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

محتوای کارگاه: در این کارگاه به آموزش اصول طراحی های مختلف کارآزمایی بالینی و نکات اصلی متدولوژیک آن، پروتکل و گزارش نویسی استاندارد کارآزمایی بالینی، مفاهیم Good Clinical Practice (GCP) و قوانین و گایدلاین ­های مرتبط با آن پرداخته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر به برنامه کارگاه و فایل معرفی کارگاه مراجعه کنید.

مخاطبان: اعضای هیأت علمی دانشگاه های علوم پزشکی، محققان پسادکترا، رزیدنت ها، داروسازان بالینی یا صنعتی و دانشجویان دکترای تخصصی که تمرکز پژوهش آنها بر کارآزمایی ­های بالینی دانشگاهی یا در همکاری با بخش صنعت است.

زمان:
۲۰-۱۸ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ (از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۶)

ظرفیت: ظرفیت کارگاه ۲۵ نفر (+
۵ نفر دانشجو) است.

هزینه شرکت در کارگاه: ۲۵۰ هزار تومان (تخفیف برای دانشجویان ۱۵۰ هزار تومان)

شرایط شرکت کنندگان:
  • عدم پرداخت شهریه همزمان با تکمیل فرم ثبت نام منجر به عدم نهایی شدن ثبت نام خواهد شد.
  • نیازی به ارسال فرم پرداخت شهریه نیست؛ مؤسسه فهرست پرداخت کنندگان را در اختیار دارد.
  • شهریه پرداخت شده قابل بازگشت نیست لذا چنانچه از امکان حضور خود مطمئن هستید اقدام به ثبت نام بفرمایید.
  • ثبت نام قابل واگذاری به فرد دیگر نیست.
  • به همراه آوردن رایانه شخصی در جلسه کارگاه الزامی است.
  • متقاضیانی که ثبت نامشان را در مهلت مقرر نهایی کرده باشند علاوه بر دریافت نامه الکترونیک مبنی بر تأیید دریافت شهریه کارگاه از طریق نامه الکترونیک و تلفن در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ماه مطلع خواهند شد. عدم دریافت نامه الکترونیک و تماس تلفنی به معنای عدم نهایی نمودن ثبت نام است.

مهلت ثبت نام: شنبه
۱۵ اردیبهشت ماه ساعت ۱۴ بعدازظهر

گواهی شرکت: شرکت کنندگانی که سه روز کامل کارگاه شرکت داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران و نماینده مدرسان کارگاه رسیده است، دریافت خواهند کرد.

مکان کارگاه: تهران
جزئیات آن متعاقبا اعلام می شود.