دوشنبه 29 مرداد 1397 - 9 ذيحجه 1439 - 2018 آگوست 20
تاریخ انتشار : 9 تیر 1397 10:7
تعداد مشاهدات : 141

۲۴مصدوم در برخورد اتوبوس با خاور

برخورد اتوبوس با ۲۷خدمه و مسافر با یک دستگاه خاور در آزادراه ساوه - همدان ۲۴نفر را راهی بیمارستان کرد.

سرهنگ کهریزی رئیس پلیس راه استان مرکزی گفت: در ساعت ۴و۲۰ دقیقه امروز سانحه برخورد یک دستگاه اتوبوس اسکانیا با یک دستگاه بنز خاور در کیلومتر۲۴ آزادراه ساوه _ همدان رخ داد. کهریزی افزود: این اتوبوس از مسیر کرمانشاه به سمت تهران با ۲۷خدمه و مسافر در حال تردد بوده است. وی علت این سانحه را عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی راننده اتوبوس اعلام کرد. دکتر نعمت الله عزیزی سرپرست مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ساوه حادثه هم گفت: برخورد اتوبوس با کامیون در ساعت ۴و۴۶ دقیقه امروز صبح به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵شهرستان ساوه اطلاع داده شد بلافاصله با کدهای عملیاتی اورژانس۱۱۵ و هلال احمر برای امدادرسانی هماهنگ شد.  وی افزود: در این حادثه ۲۴نفر مصدوم  شدند که ۹نفر از مصدومین توسط کدهای هلال احمر قیطانیه، رنگرز و مامونیه و ۱۵مصدوم نیز توسط کدهای اورژانس ۱۱۵سیلیجرد، غرق آباد و شهری ۲ساوه به بیمارستان شهید مدرس ساوه منتقل و تحت درمان قرار گرفتند.