سه شنبه 6 فروردين 1398 - 20 رجب 1440 - 2019 مارس 26

حقوق مالکیت معنوی منابع دیجیتال

آیین نامه استفاده از کتابخانه دیجیتال دانشکده علوم پزشکی ساوه

مقدمه

از دستاوردهای گسترش شبکه جهانی وب و فناوری اطلاعات و ارتباطات ایجاد کتابخانه های دیجیتال است  که از مزایای ایجاد کتابخانه های دیجیتال صرفه جویی در وقت و پاسخگویی سریع به نیاز های کاربران و دسترسی به طیف وسیعی از منابع اطلاعاتی معتبر و به روز می باشد.

تعاریف

منابع دیجیتال :

منظور از منابع دیجیتال انواع مختلف منابع اطلاعاتی مانند کتاب ، مجله ، پایان نامه ، طرح های تحقیقاتی و چندرسانه ای ها که به شکل الکترونیک در دسترس می باشد.

کاربران کتابخانه دیجیتال :

منظور از کاربران کلیه ی دانشجویان ، اعضای هیت علمی و کارکنان دانشکده  علوم پزشکی ساوه می باشند.

آیین نامه

1. استفاده کنندگان از منابع دیجیتال مکلف به رعایت حقوق معنوی پدیدآورندگان آثارو احترام به حقوق کپی رایت  می باشند.
  2. حق استفاده و دسترسی به منابع دیجیتال خریداری شده که از طریق کتابخانه دیجیتال  دانشکده علوم پزشکی ساوه قابل دسترس است  مختص کاربران دانشکده علوم پزشکی ساوه برای تامین نیازهای مطالعاتی شخصی کاربران بوده و کاربران ، مجاز به در اختیار گذاردن رمز عبور و دسترسی خود به سایر افراد غیر مجاز ، نمی باشند.
  3. استفاده تجاری از منابع دیجیتال ممنوع می باشد.
  4.  به درج منابع و ماخذ هنگام استفاده از آثارتوجه شود.

این آیین نامه در مورخ 30/4/97 در جلسه شماره 971 شورای پژوهشی دانشکده علوم پزشکی ساوه به تصویب رسیده است.

مشاهده مصوبه

آدرس :شهر صنعتي ساوه-خيابان ياس-دانشكده پرستاري و مامايي ساوه                        كدپستي:3914334911

تلفن:08642343395     نمابر:08642342137                           پست الكترونيكي:nursing@savehums.ac.ir