سه شنبه 29 مرداد 1398 - 19 ذيحجه 1440 - 2019 آگوست 20
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1398 13:0

با دخالت‌های غیر مجاز در امور پزشکی برخورد می‌شود

با دخالت های غیر مجاز در امور پزشکی برخورد می شود

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: با دخالت های غیرمجاز در امور پزشکی برخورد می شود.

دکتر هادی محنتی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، اظهار کرد: متاسفانه گاه افراد فاقد صلاحیت در امور درمان دخالت می کنند و این امر سلامت مردم را به خطر می اندازد.

وی افزود: این افراد بدون برخورداری از هرگونه مجوز قانونی از مراجع ذیصلاح جهت انجام انواع خدمات درمانی، دندانپزشکی، زیبایی و ... اقدام می کنند که با اینکار خود ممکن است هر گونه آسیبی را به مراجعه کننده وارد آورند.

محنتی ادامه داد: بازرسان معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه تمامی فعالیت های خارج از وجاهت قانونی در حوزه درمان را رصد می کنند و با آنان طبق مقررات و قوانین برخورد خواهد شد.

وی افزود: مردم نیز باید برای دریافت خدمات بهداشتی درمانی مورد نیازشان تنها به مراکز دارای مجوز از دانشگاه های علوم پزشکی کشور یا سازمان نظام پزشکی مراجعه کنند و در غیر این صورت مسئولیت هر اتفاقی بر عهده آنان خواهد بود.

وی افزود: در همین راستا کلیه لوازم یک خانم آرایشگر که در امور درمان زیبایی در آرایشگاه های ساوه بصورت سیار اقدام می کرد توسط بازرسان اداره نظارت کشف و ضبط و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.