سه شنبه 29 مرداد 1398 - 19 ذيحجه 1440 - 2019 آگوست 20
تاریخ انتشار : 24 خرداد 1398 13:13

با تداوم تولید محصول نامرغوب وضعیت همانی است که امروز به آن دچار هستیم

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: مادامی که اسیر تولید کم کیفیت و نامرغوب باشیم و نتوانیم حرفی برای گفتن در بازارهای جهانی داشته باشیم، وضعیت همانی است که امروز به آن دچار هستیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمدرضا منصوری ظهر امروز در مراسم آغاز طرح بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در ساوه اظهار کرد: اعمال فشار و تحریم های دشمنان علیه ملت بزرگ ایران، سد و مانعی در مسیر پرشتاب تحول در حوزه سلامت است.

وی تصریح کرد: علی رغم این که شاهد ارتقای کمی و کیفی امکانات و تجهیزات در حوزه درمان ساوه و زرندیه در چند سال اخیر هستیم، اما باید مسیر آن به خوبی ادامه یابد تا بتوانیم شاهد رضایتمندی مردم در حوزه درمان باشیم.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس با اشاره به این که شرایط سختی به لحاظ اقتصادی در کشور حاکم است، اظهار کرد: امسال هم با ادامه این وضع با رکود و کسری بودجه مواجه هستیم از این رو باید بتوانیم با اقتصاد مقاومتی و صرفه جویی از آن عبور کنیم.

منصوری بیان کرد: مدیریت مطلوب و اجرای برنامه های بلندمدت به جای کوتاه مدت از سوی مدیران در سطوح پایین تا کلان جامعه در بخش های مختلف از جمله عدم وابستگی به نفت و تقویت صادرات می تواند تنها راه نجات از بن بست کنونی باشد.

وی گفت: مادامی که اسیر تولید کم کیفیت و نامرغوب باشیم و نتوانیم حرفی برای گفتن در بازارهای جهانی داشته باشیم و مصرف کننده انواع محصولات کشورهای خارجی باشیم وضعیت همانی است که امروز به آن دچار هستیم.

نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز سران کشورهای مختلف دنیا برای 20 سال بعد برنامه ریزی می کنند اما متأسفانه جامعه کنونی ما با مدیریت ضعیف و برنامه ریزی برای کوتاه مدت به رغم برخورداری از ظرفیت و منابع خدادادی و نیروی انسانی ماهر و خلاق دچار مشکل شده است.

منصوری اظهار کرد: باید بتوانیم جامعه را به سمت کارآفرینی و تولید و عدم وابستگی به دولت پیش ببریم تا شاهد بروز فعال و موفق بخش خصوصی باشیم.

وی بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی شاهد تحول در بخش های مختلف به خصوص حوزه سلامت و درمان در این شهرستان هستیم به نحوی که این مهم قابل قیاس با قبل از انقلاب نیست.

نماینده مردم شهرستان های ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کم تحرکی و دستیابی اقشار مختلف مردم به فناوری های روز و ماشینی شدن زندگی افراد گفت: سبک زندگی سالم و پیروی از الگوهای مناسب تغذیه ای می تواند عمر انسان ها را افزایش دهد.