پنج شنبه 28 شهريور 1398 - 20 محرم 1441 - 2019 سپتامبر 19
تاریخ انتشار : 25 مرداد 1398 15:16

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

در سبد سلامت، سهم دارو یکی از سنگین ترین سهم هاست

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه،دکتر سعید نمکی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خط جدید تولید داروهای انسانی شرکت مهبان دارو در شهر صنعتی کاوه را در بیست و چهارم مرداد ماه 1398 افتتاح کرد.
دکتر سعید نمکی،وزیر بهداشت,درمان و آموزش پزشکی در ورود به شهرصنعتی کاوه مورد استقبال دکتر نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه,مهندس منصوری نماینده مردم ساوه, استاندار, فرماندار و مسئولین شرکت مهبان دارو قرار گرفت و از پروژه های جدید مهبان دارو و مهبان شیمی بازدید کرد.
دکتر نمکی در مراسم رسمی افتتاح خط تولید جدید این شرکت دارویی گفت: ورود به عرصه تولید کالا در این مملکت تنها کار عاشقان است و نور، حق و حقیقت جز لاینفک باری تعالیست که همواره جاودان باقی خواهد ماند. اصالت هیچ گاه با تاریکی، فساد و بی حرمتی به بیت المال باقی نمی ماند.
وی افزود: این سرزمین همواره در مسیر پیشرفت و رشد قدم خواهد برداشت و هیچ گاه عقب نخواهد کشید. وقتی که رهبر فرزانه این مملکت می فرمایند امسال، سال رونق تولید است، وقتی رئیس جمهور محترم تمام اعضای خود را مکلف به حمایت از تولید داخل می کند و وقتی من عاشق به این سرزمین دست تمام تولیدکنندگان داخلی را می بوسم لذا امروز فرصت مغتنمی برای حمایت هرچه بیشتر از تولید و تولیدکنندگان داخلی است. چرا که عزیزانی که امروز در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند به عنوان الگوهای موفق این کشور چه در عرصه مواد اولیه و چه در عرصه مواد ساخته شده داخلی به شمار می-آیند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ما از هرجنبه مکلف به حمایت از تولید داخلی هستیم و راهی جز این نداریم. در حال حاضر 2 درصد از GDP در ایران صرف دارو می شود که این سهم در دولت دکتر روحانی 3 درصد افزایش یافته است در حالی که در پیشرفته ترین کشورهای دنیا سهم دارو از GDP 6 تا 7 دهم درصد است و این به معنای آن است که ما تقریبا 2 برابر سهم متوسط کشورهای توسعه یافته دارو تولید می کنیم.
وی ابراز کرد: خواهش من این است که بر سرمایه جوانان کشور بیشتر سرمایه گذاری کنیم چراکه امروز جوانان برومند ایران در همه زمینه ها می درخشند و ما باید از این ارزش ها که می توانند در راستای خود کفایی به ما کمک کنند بهره مند شویم.
دکتر نمکی در پایان به طرح بسیج ملی فشار خون اشاره کرد و گفت: در این طرح 30 میلیون و 700 هزار نفر تحت کنترل فشار خون قرار گرفتند و 2 میلیون و 700 هزار نفر مورد جدید ثبت کردیم که از این تعداد 10 میلیون نفر از موارد قبلی به سمت فشار خون بالا رفتند.