جمعه 15 فروردين 1399 - 10 شعبان 1441 - 2020 آوريل 03
تاریخ انتشار : 24 دی 1398 9:40

مراسم تودیع و معارفه معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه

جلسه تودیع و معارفه معاون درمان جدید دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور رئیس دانشکده، معاونین، مدیران و بخشی از مسئولین دانشکده در 23 دی ماه سالجاری در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشکده برگزار شد.

به گزارش وب­دا ساوه، در این مراسم دکتر عباس نیک­ روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار سرافراز حاج قاسم سلیمانی و همراهان شهیدشان گفت: رشادت­ها و تلاش­های تمام عزیزانی که دل در گرو مملکت و آیین دارند و در مقاطعی فدایی ملت می­شوند را می­ستاییم.

وی در ادامه ضمن تقدیر از زحمات دکتر محنتی در دوران 30 ساله خدمت خود افزود: دکتر محنتی با حضور فعال و دلسوزانه و با همکاری بسیار خوب خود نقش مهمی را در درمان شهرستان های ساوه و زرندیه ایفا کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر هادی محنتی را به عنوان مشاور خود در امور درمان منصوب کرد و گفت: بنده از دکتر محنتی خواهشمندم که با توجه به تجارب و پیشینه خدمتی خود در تنظیم نقشه درمان شهرستان برای 10 سال آینده ما را همراهی کنند و چشم اندازی از بخش درمان را برای چند سال آینده تهیه نمایند.

همچنین دکتر نیک­ روش ضمن تقدیر و تشکر از دکتر حسین علی ­زمانی که در این شرایط دشوار معاونت درمان دانشکده را قبول کردند خاطر نشان کرد: این جا به جایی قطعا به ما کمک خواهد کرد تا از تجارب دکتر محنتی و انرژی جوانی دکتر علی­ زمانی بهره­مند شویم و بخش درمان را که مهمترین بخش سیستم است در سطحی که مردم از ما انتظار دارند تقویت کنیم و بتوانیم در سطح مطلوبی پاسخگوی شهروندان باشیم.

در ادامه دکتر هادی محنتی به بیان تجاربی از دوران خدمت خود پرداخت و گفت: دانشکده علوم پزشکی ساوه با زحمات تک تک همکاران، امروز می­تواند خودش را مطرح کند و حرفی برای گفتن داشته باشد و این به خاطر تلاش­هایی است که همکاران از جانشان مایه گذاشتند و امیدورام همه شما جوانتر از بنده در روزی پایان خدمتتان را جشن بگیرید.

دکتر علی­ زمانی معاون درمان جدید دانشکده ضمن تقدیر و تشکر از دکتر نیک­ روش و دکتر محنتی گفت: با حضور دکتر نیک ­روش در این دو سال اقدامات خوبی در سطح درمان شهرستان انجام شده است و امیدوارم با همراهی و همکاری رئیس دانشکده، معاونین و کلیه همکاران بتوانم بخشی از معضلات درمانی شهرستان ساوه و زرندیه را حل نمایم.

در انتهای مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از سوی سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه و نیز برخی از مسئولین از  زحمات دکتر محنتی معاون درمان پیشین دانشکده تقدیر و تجلیل بعمل آمد.