دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 13 بهمن 1398 8:11

اولین جلسه هماهنگی ستاد نوروزی دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد

اولین جلسه هماهنگی ستاد نوروزی باحضور معاونت درمان، سرپرست اورژانس ۱۱۵، مدیر گروه گسترش معاونت بهداشت و کارشناس غذا و دارو، در محل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد .

اولین جلسه هماهنگی ستاد نوروزی باحضور معاونت درمان، سرپرست اورژانس ۱۱۵، مدیر گروه گسترش معاونت بهداشت و کارشناس غذا و دارو، در محل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد .

در این جلسه چهار حوزه درمان، اورژانس، بهداشت و غذا و دارو در خصوص نحوه آمادگی و هماهنگی های لازم در ارایه خدمات نوروز ی به همشهریان و مسافران بحث و گفتگو نمودند .

شایان ذکر است، هر ساله خدمات نوروزی دانشکده علوم پزشکی در دو شهرستان ساوه و زرندیه از نیمه اسفند ماه آغاز و تا پایان فروردین ادامه دارد و در این مدت ارایه خدمات در تمامی حوزه ها تشدید و حوزه های خدماتی در حال آماده باش می باشند .