دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 13 بهمن 1398 9:3

برگزاری اولین دوره دانش افزایی اساتید دانشکده علوم پزشکی ساوه

اولین دوره دانش افزایی اساتید دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور دکتر ذاکر اصفهانی برگزار گردید.

به گزارش وب دا ساوه، در این دوره آموزشی دو روزه که به همت دفتر هم اندیشی اساتید دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد، دکتر ذاکر اصفهانی از اعضاء هیئت علمی دانشگاه تهران به ایراد سخن پرداخت.

این دوره دانش افزایی با عنوان "انقلاب  اسلامی، جهان امروز و افق های آینده با تاکید بر بیانیه گام دوم" و با شرکت اساتید دانشکده علوم پزشکی ساوه، در روزهای هفتم و هشتم بهمن ماه ۹۸ در اتاق جلسات معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزارشد.

در جلسه افتتاحیه این دوره آموزشی دکتر ذاکر اصفهانی، ضمن ارائه تعریف جامعی  از انقلاب و چیستی آن بر لزوم پاسخگوئی به شبهات مطرح شده درباره انقلاب اسلامی و "میزان سنجی به ثمر نشستن آرمان های انقلاب" تأکید نمود.

ایران در آستانه انقلاب اسلامی، انقلاب اسلامی آغازگر عصر جدید، انقلاب اسلامی و الگوی مدیریت مطلوب، انقلاب اسلامی و پیامد های داخلی، انقلاب اسلامی و پیامد های منطقه ای و جهانی، جمهوری اسلامی و فاصله میان بایدها و واقعیت ها، انقلاب اسلامی و گام های پیش رو و راهبردهای تحقق آینده مطلوب از جمله مباحث و سرفصل های مطرح شده در این دوره دانش افزایی بود.

گفتنی است علی رضا ذاکر اصفهانی، متولد سال ۱۳۴۰ است. او در دوره دوم دولت احمدی نژاد، استانداری استان اصفهان را بر عهده داشت و پیش از آن، رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری بود. ذاکر اصفهانی، دانش آموخته مقطع دکتری در رشته علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است