دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 14 بهمن 1398 14:17

در دانشکده علوم پزشکی ساوه:

کمیته دانشگاهی کورونا برگزار شد

کمیته بین بخشی کورونا ویروس با حضور دکتر نیک روش رئیس دانشکده، در خصوص آمادگی در برابر این بیماری در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

کمیته بین بخشی کورونا ویروس با حضور دکتر نیک­روش رئیس دانشکده، در خصوص آمادگی در برابر این بیماری در دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

به گزارش وب­دا ساوه، با توجه به شیوع بیماری کورونا ویروس در جهان و ضرورت آمادگی در برابر این بیماری، کمیته داخلی کورونا ویروس با حضور دکتر عباس نیک­روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، معاونین و مسئولین دانشگاهی، روسای بیمارستان­ها و پزشکان متخصص بیماری­های عفونی برگزار شد.

این جلسه به منظور، آمادگی برای پیشگیری از بروز کورونا ویروس و کنترل و مراقبت موارد احتمالی بروز موارد ابتلا به بیماری در سیزدهم بهمن ماه سالجاری در سالن جلسات ستاد دانشکده برگزار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این کمیته بر لزوم هماهنگی بین بخشی واحدها و حفظ انسجام درونی در یک راستا ، تاکید و پیشنهادهای سازنده ای را در خصوص کنترل و پیشگیری از این بیماری ها عنوان داشتند.

در ادامه، پزشکان در خصوص شرایط فعلی کرونا ویروس در جهان، علائم ،راههای انتقال، پیشگیری و خسارت ها و تلفات ناشی از این بیماری مطالبی را بیان و با تاکید بر رعایت بهداشت فردی توضیحات کاملی را ارائه دادند.

در پایان این جلسه هماهنگی لازم برای آمادگی اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین آمادگی و تشکیل تریاژ تنفسی برنامه ­ریزی و همچنین چگونگی اطلاع رسانی و نیز چگونگی گزارش و پیگیری موارد احتمالی و تصمیم گیری در خصوص محل بستری موارد مشکوک صورت گرفت.