دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 14 بهمن 1398 0:0

برگزاری دوره دیپلم پژوهشی

دانشجویانی که مایل به شرکت در کارگاهها هستند می­توانند اطلاعات تکمیلی را از کمیته تحقیقات دریافت کنند و از طریق ارتباط با رایانامه کمیته تحقیقات srcsavehums@gmail.com اقدام به ثبت نام کنند.

در کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ساوه برگزار می شود؛

مجموعه کارگاه های آماده سازی برای اخذ مدرک دیپلم پژوهشی دانشجویی برگزار می شود. هدف از برگزاری این کارگاه ها را تربیت پژوهشگران دانشجو و بالا بردن سطح علمی دانشجویان است. بر اساس برنامه ریزی کمیته تحقیقات دانشجویی، از ابتدای اسفند تا پایان ماه کارگاه های سطح 1 یعنی کارگاههای تعریف مساله و فرضیه سازی، ایده پردازی و خلاقیت، طراحی نقشه مفهومی، آشنائی با بسته نرم افزاری آفیس (Word, Powerpoint, Excel)، آشنایی با انواع مطالعات پژوهشی، آشنایی با موتورهای جستجو و بانک های اطلاعاتی و شیوه مطالعه مقاله علمی برگزار می شود.

undefined