يکشنبه 10 فروردين 1399 - 5 شعبان 1441 - 2020 مارس 29
تاریخ انتشار : 19 بهمن 1398 13:32

دومین کمیته دانشگاهی کورونا ویروس در دانشکده علوم پزشکی ساوه

دومین کمیته دانشگاهی کورونا ویروس شانزدهم بهمن ماه سالجاری در سالن جلسات ستاد دانشکده با حضور دکتر عباس نیک روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

به گزارش وب دا ساوه, دومین کمیته کورونا ویروس با حضور رئیس دانشکده, معاونین و مسئولین دانشگاهی, روسای بیمارستانهای شهید مدرس، شهید چمران، حضرت فاطمه(س)، امام رضا( ع) و فوکال پوینت عفونی دانشکده برگزار و به بررسی راهکارهای پیشگیری از این ویروس در دو شهرستان ساوه و زرندیه پرداخته شد.

در این کمیته, به بررسی وضعیت کارکنان خارجی شاغل در کارخانجات شهرصنعتی کاوه پرداخته شد و بر لزوم بازرسی های مکرر از کارخانه ها و هتلهای شهرصنعتی تاکید گردید.

در ادامه دکتر مظفر فوکال پوینت عفونی دانشکده علوم پزشکی ساوه به ارائه آمار و ارقامی از تعداد مبتلایان و فوت شدگان این ویروس در دنیا پرداخت و گفت: خوشبختانه تا به حال هیچ موردی از ابتلا به ویروس کورونا در کشور مشاهده نشده است.

وی افزود: علائم این ویروس همانند آنفولانزاست که مدت زمان طولانی تری فرد را درگیر میکند و بعد از علامت دار شدن فرد تا چهارده روز بعد از خوب شدن, ویروس قابلیت سرایت به افراد دیگر را دارد و تقریبا یک دوره درمانی یک ماهه نیاز است تا فرد بهبود یابد.

دکتر مظفر ادامه داد: آمارها حاکی از این است که مردان به علت مسائل هورمونی به ابن ویروس بیشتر مبتلا میشوند و کودکان کمترین آمار درگیری به این ویروس را دارند.

وی خاطر نشان کرد: سرعت انتشار این ویروس به شدت زیاد است و ویروس جدید کورونا تا به حال حدود ۲۰ کشور را مبتلا ساخته که طی دو هفته گذشته سرعت انتشار آن بالا بوده است اما خوشبختانه مرگ و میر کورونا ویروس نسبت به کورونا عربستان و چین در سالهای گذشته ۲.۱ درصد کمتر بوده است.

در ادامه این جلسه, دکتر نیک روش ضمن تاکید بر آموزش افراد در رابطه با رعایت موارد بهداشتی و پیشگیری در مناطق محروم و روستایی از همکاران خواست تا در رعایت این موارد پیشگام سایر افراد قرار بگیرند.

از دیگر موارد مطرح شده در این کمیته میتوان بر تاکید به آموزش و اطلاع رسانی صحیح و به موقع به عموم مردم, ارتباط مستمر با سایر ارگانها و کارکنان در ادارات, تشکیل تیم بحران و دادن آموزش های لازم به این افراد و تهیه نقشه راه در بیمارستانها برای ورود و خروج افراد مشکوک به ویروس کورونا اشاره کرد.