جمعه 15 فروردين 1399 - 10 شعبان 1441 - 2020 آوريل 03
تاریخ انتشار : 4 اسفند 1398 12:33

با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه:

دومین شورای امر به معروف و نهی از منکر در سالجاری برگزار شد

دومین شورای امر به معروف و نهی از منکر در سال 98 با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه و مسئولین دانشگاهی در سالن جلسات معاونت بهداشتی برگزار شد.

به گزارش وب­دا ساوه، دومین جلسه امر به معروف و نهی از منکر با حضور دکتر عباس نیک­ روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، معاونین دانشکده، برخی از مسئولین دانشگاهی و رابطین امر به معروف و نهی از منکر واحدهای تابعه در سوم اسفند ماه سالجاری برگزار شد.

در این جلسه ضمن مطرح کردن مصوبات جلسه قبل و پیگیری موارد مطرح شده با نظارت رئیس دانشکده به تنظیم مقررات آئین نامه اجرایی پوشش و اخلاق حرفه­ای کارکنان پرداخته شد و مقرر گردید مسئولیت حسن نظارت بر این آئین نامه بر عهده مسئول هر حوزه باشد.

لازم به ذکر است در صورت تایید نهایی آئین نامه اجرایی پوشش  و اخلاق حرفه­ای کارکنان، این آئین نامه به سایر همکاران و معاونت­ها ابلاغ خواهد شد و از زمان ابلاغ لازم الاجراست.