جمعه 15 فروردين 1399 - 10 شعبان 1441 - 2020 آوريل 03
تاریخ انتشار : 7 اسفند 1398 7:57

تشدید نظارت های واحد بهداشت محیط در مقابله با ویروس کرونا

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه از تشدید نظارت های واحد بهداشت محیط در مقابله با کرونا ویروس خبر داد.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه از تشدید نظارت­های واحد بهداشت محیط در مقابله با کرونا ویروس خبر داد.

به گزارش وب­دا ساوه، زارع کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه عنوان کرد: در راستای نظارت بر اجرای مصوبات و دستورالعمل های پیشگیرانه در خصوص شیوع ویروس کرونا در شهر ساوه ، سه اکیپ نظارتی از کارشناسان بهداشت محیط بر تعطیلی اماکن ورزشی ، آموزشی و قلیانسراها و کلیه اماکنی که تعطیلی آنها بطور رسمی اعلام گردیده از مورخ ۹۸.۱۲.۶ فعال گردیده و در تعدادی از این بازرسیها نمایندگانی از ادارات مرتبط نیز حضور دارند .

زارع در ادامه به نحوه نظارت ها اشاره کرد و گفت: این نظارت ها در دو بخش صبح و شب در حال انجام بوده و ادامه دار خواهد بود