يکشنبه 10 فروردين 1399 - 5 شعبان 1441 - 2020 مارس 29
تاریخ انتشار : 7 اسفند 1398 8:3

فوت شدگان مبتلا به کرونا در ساوه طبق پروتکل وزارت بهداشت دفن شدند

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از دفن فوت شدگان مبتلا به کرونا در ساوه طبق پروتکل وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش وب­دا ساوه، دکتر عباس نیک روش، رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: دو خانم سالمند که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در این شهرستان فوت کردند، طبق موازین و پروتکل سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دفن شدند.

دکتر «عباس نیک روش» روز سه شنبه به ایرنا، گفت: طبق این پروتکل، فوت شدگان مبتلا به کرونا باید در عمقی مشخص و با استفاده از مواد آهکی دفن شوند.

وی اظهار داشت: هر دو فرد فوت شده طبق این پروتکل و با نظارت مراجع بهداشتی در شهرستان های ساوه و زرندیه در عمق تعیین شده و استفاده از آهک دفن شدند.

بر اساس اعلام رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، دو خانم ۸۲ و ۸۷ ساله با سابقه بیماری های قلبی و ریوی با مثبت شدن نتیجه آزمایش ها و احراز ابتلا به کرونا ویروس، پس از مدتی که تحت مراقبت های ویژه قرار گرفتند، در نهایت جان خود را از دست دادند.

دکتر نیک روش همچنین از تحت مراقبت و ایزوله بودن یک خانم ۷۸ ساله اهل افغانستان که تبعه ساوه است و اخیرا نیز به قم سفر داشته در بیمارستان مدرس این شهر خبر داد و نتیجه آزمایش این فرد در مورد ابتلا به کرونا را مثبت عنوان کرد.