دوشنبه 18 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 2020 آوريل 06
تاریخ انتشار : 7 اسفند 1398 10:2

برگزاری کارگروه پیشگیری و بهداشت کرونا در معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه

کارگروه پیشگیری و تشخیص کرونا در تاریخ ۵ اسفند و در محل جلسات معاونت بهداشتی ساوه برگزار شد .

در این کارگروه که با حضور دکتر عزیزی معاونت بهداشتی ساوه و کارشناسان مسئول این معاونت برگزار شد تاکید شد تا در انجام آموزش دقیق و علمی و اقدامات پیشگیرانه جهت جلوگیری از پیشرفت بیماری کووید ۱۹ در شهرستان ساوه و زرندیه اقدامات لازم صورت پذیرد .

از مجموعه مصوبات و اقدامات صورت گرفته در سطح استان و بعضا در شهرستان  برای پیشگیری و کنترل  می توان به تعطیلی مدارس، دانشگاهها ، مهدهای کودک ،اماکن ورزشی ،  لغو نمایشگاه بهاره ،لغو کنسرت  اشاره نمود .

همچنین در این جلسه مواردی که موجب افزایش انتقال میشود نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا واحدهای مسئول نسبت به پیگیری و نظارت  گندزدایی و ضد عفونی محیط در محل هایی نظیر اداره زندان ها ، کمپ های ترک اعتیاد ، اماکن زیارتی ،مدارس در هنگام تعطیلی ،دستگاههای خودپرداز ، ادارات دولتی اقدام گردد.

دکتر عزیزی عنوان کرد درصدد هستیم تا با ارسال آموزشها از طریق پیامک به مردم ، ارائه ماسک در مراکز بهداشتی درمانی در صورت تامین از طرف وزارت بهداشت ، ایجاد محدودیت در رفت و آمد به مراکز شلوغ ، بررسی وضعیت تالارها و بازار روز و بازار سنتی ، رسیدگی به نحوه ادامه کار نانوایی ها و.. در کنترل و پیشگیری از آلودگی مردم به بیماری اقدامات لازم انجام پذیرد .

همچنین اعضای کارگروه پیشگیری وشناسایی بیماری کرونا تعیین وابلاغ گردید ومقرر شد اقدامات لازم به صورت مستمر و جدی توسط اعضا صورت پذیرد.