شنبه 17 خرداد 1399 - 15 شوال 1441 - 2020 ژوئن 06
تاریخ انتشار : 10 فروردین 1399 8:25

بازدید سرزده و شبانه رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه از بیمارستان خصوصی حضرت فاطمه (س)

به گزارش وب دا ساوه, دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به همراه دکتر حسین علیزمانی معاون درمان و سرپرست دفتر ریاست از بخش های مختلف بیمارستان حضرت فاطمه در نهم فروردین ماه سالجاری به صورت سرزده بازدید کردند.

در این بازدید دکتر مصری از بخش های مختلف بیمارستان اعم از آزمایشگاه, رادیولوژی, بخش داخلی و... بازدید و ضمن تبریک سال نو و خسته نباشید به پرسنل در جریان روند خدمات رسانی به بیماران و مسائل و مشکلات موجود در این خصوص پرداخت