شنبه 17 خرداد 1399 - 15 شوال 1441 - 2020 ژوئن 06
تاریخ انتشار : 10 فروردین 1399 10:25

تبریک مشاور ایثارگران و دبیرستاد شاهد و ایثارگر دانشکده به مناسبت روز جانباز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، دکتر حجت تمیزی مشاور ایثارگران و دبیرستادشاهد وایثارگر دانشکده به مناسبت روز جانباز پیام تبریکی صادر نمود. متن پیام بدین شرح است: باسمه تعالی جانبازان عزیزهم شهدای زنده ما هستند.(مقام معظم رهبری) ضمن ادای احترام وتبریک اعیاد ماه شعبان ، میلادمسعود دردانه زهرا(س)امام حسین(ع)وتبریک روزپاسداربه سنگربانان عرصه های مختلف انقلاب اسلامی وخاصه میلادباسعادت باب الحوائج ابوالفضل العباس(ع) به بزرگ جانباز،( رهبرفرزانه انقلاب اسلامی) ودیگر جانبازان ویادگاران دوران جنگ تحمیلی که بی تردیدپشتوانه های معنوی نظام می باشندودرعرصه جهاد بانفس ودفاع مقدس به درجه رفیع جانبازی نائل گردیده اند، بویژه جانبازان دانشکده علوم پزشکی ساوه ونیز دیگرجانبازان عرصه های مختلف تبلور نظام مقدس جمهوری اسلامی تاکنون ، با آرزوی توفیق روزافزون به ایشان وخانواده های محترمشان انشاءالله امیدوارم پرچم همیشه سرافرازایران اسلامی به دست مولود نیمه شعبان( منجی عالم بشریت حضرت مهدی(عج)) سپرده خواهدشد. همچنین با تبریک مولود زین العابدین، امام ساجدین ودست مریضاد به پرسنل عرصه جهادخدمت درایام توجه به خالق آسمانها وزمین، ازخداوند توفیق حضورمستمر رادربارگاه ربوبیش عاجزانه مسئلت می نمایم.