چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 23 ذيحجه 1441 - 2020 آگوست 12
تاریخ انتشار : 8 اردیبهشت 1399 15:41

آزمایشگاه تشخیص مولکولی (تست کرونا) دانشکده علوم پزشکی ساوه افتتاح شد

به گزارش وب دا ساوه، صبح امروز و با حضور جمعی از مسئولان آزمایشگاه تشخیص مولکولی دانشکده علوم پزشکی ساوه به بهره برداری رسید. سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در حاشیه افتتاح این مرکز گفت: دو پروژه شاخص هفته سلامت در شهرستان ساوه راه اندازی آزمایشگاه مولکولی و همچنین افتتاح پایگاه سلامت عاشورا است که امروز هر دو پروژه به بهره برداری رسیدند. مهدی مصری افزود: نخستین پروژه افتتاح آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا است که با تهیه دستگاه Real Time PCR و کیت های مورد نیاز قابلیت نمونه گیری 50 عدد در روز را دارد که این تعداد در صورت لزوم تا 96 نمونه در روز قابل افزایش خواهد بود. وی تصریح کرد: با راه اندازی این مرکز هم در شرایط کرونایی و هم در حوزه تشخیص سایر ویروس ها می توان در زمان بیشتری به نتیجه آزمایش ها دست پیدا کنیم و با افزایش بیماریابی خصوصا در افراد کم علامت یا بدون علامت، بار مراجعات به بیمارستان ها را کاهش داده و شدت بیماری را کنترل کنیم. سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه هزینه راه اندازی این مرکز را بیش از 500 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: برای خرید تجهیزات و متعلقات این آزمایشگاه در حدود 250 میلیون تومان و برای خرید دستگاه نیز 292 میلیون تومان از محل اعتبارات دانشکده علوم پزشکی ساوه هزینه صورت گرفته است. مصری به رایگان بودن فرآیند این مرکز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه این آزمایشگاه متعلق به بخش دولتی است هزینه ای برای بیماران در بر نخواهد داشت اما قرار است یکی از آزمایشگاه های خصوصی شهر نیز با تجهیز این دستگاه و خرید خدمت، اقدام به نمونه گیری کند که برای افراد همراه با هزینه خواهد بود.