چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 23 ذيحجه 1441 - 2020 آگوست 12
تاریخ انتشار : 8 اردیبهشت 1399 15:54

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه ای

به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب­دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه­ای را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

28 آوریل مصادف با هشتم اردیبهشت ماه 1399 با شعار "همه ­گیری جهانی را متوقف می­کنیم و با رعایت موازین ایمنی و بهداشت حرفه­ ای در محیط کار، جان انسان­ها را نجات می­ دهیم" به عنوان روز جهانی ایمنی بهداشت حرفه ­ای انتخاب شده است.

بی­شک «روز جهانی بهداشت حرفه ­ای» فرصت مناسبی برای بیان اهمیت جایگاه رفیع و تلاش ارزنده و صادقانه سخت کوشان عرصه سلامت به ویژه در خصوص پیشگیری، کنترل، کاهش و حذف عوامل تهدید کننده سلامت انسان در محیط کار و انجام رسالت های شغلی به ویژه در ایام حاضر و شیوع بیماری کرونا است.

روز جهانی بهداشت حرفه­ ای یادآور خدمات صادقانه تلاشگران عرصه ایمنی و بهداشت حرفه­ ای درارتقای سلامت جامعه است.

اینجانب ضمن تبریک این روز به اساتید، کارکنان، دانشجویان و همه تلاشگران عرصه ایمنی و بهداشت حرفه ای، سعادت و سربلندی روزافزون ایشان را از درگاه خداوند متعال خواستارم  .

دکتر مهدی مصری

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه