چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 23 ذيحجه 1441 - 2020 آگوست 12
تاریخ انتشار : 8 اردیبهشت 1399 15:56

پایگاه سلامت عاشورا در یکی از محله های کم برخوردار ساوه افتتاح شد

به مناسبت هفته سلامت و به همت خیرین نیک اندیش سلامت, با حضور برخی مسئولان شهرستان ساوه، مرکز جامع سلامت شهری رحماندوست «پایگاه سلامت عاشورا» وابسته به دانشکده علوم پزشکی ساوه افتتاح و به بهره برداري رسيد.

به مناسبت هفته سلامت و به همت خیرین نیک اندیش سلامت,  با حضور برخی مسئولان شهرستان ساوه، مرکز جامع سلامت شهری رحماندوست «پایگاه سلامت عاشورا» وابسته به دانشکده علوم پزشکی ساوه افتتاح و به بهره برداري رسيد.

به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت:این پروژه بهداشتی در یکی از نقاط کم برخوردار احداث شده است وحدود 11 هزار نفر از مردم در اطراف این منطقه ساکن هستند که می توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند.

وی افزود: این پروژه بهداشتی در زمینی به وسعت 600 متر مربع و زیربنای 210 متر با صرف هزینه ای بالغ بر 430 میلیون تومان احداث شده که از این میزان 170 میلیون تومان توسط خیرین و مابقی از محل اعتبارات دانشکده علوم پزشکی تامین شده است.