چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 23 ذيحجه 1441 - 2020 آگوست 12
تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1399 0:0

پیام تبریک سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی به مناسبت بزرگداشت روز استاد

بسمه تعالی

معلم، در هر کسوتی، ایمان را بر لوح جان و ضمیر های پاک حک می کند و ندای فطرت را به گوش همه می رساند. معلمی شغل انبیاء است و تعلیم ودیعه ای است گرانبها از سوی خداوند در دستان توانمند اساتید و معلمان تا توانایی اندیشیدن در انسان را تقویت سازند. بی تردید اساتید و اعضای گرانقدر هیئت علمی به عنوان بزرگترین سرمایه­های دانشگاهها محسوب می­شوند و اعتلای علمی مرهون حضور این اساتید بزرگ و گرانقدر است که آموزش دانشجویان در زمینه های مختلف را برعهده دارند و  به عنوان راهگشایان جاده علم و معرفت در این مسیر پرپیچ وخم، فداکارانه فعالیت دارند تا نسل آینده را به سوی دنیایی بهتر رهنمون سازند.

اینجانب ضمن تبریک روز "معلم" به جامعه فرهیخته دانشکده علوم پزشکی ساوه، همه همکاران گرانقدر خودم و همه اساتید دلسوز و متعهد در سایر دانشگاهها، امیدوارم اساتید ارجمند، با درایت، اشراف و آگاهی عمیق خود، بیش از پیش در پیمودن مسیر اعتلا و پیشرفت راه گشا و موثر باشند.

ادریس حسین زاده

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی