چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 23 ذيحجه 1441 - 2020 آگوست 12
تاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 1399 14:37

در دانشکده علوم پزشکی ساوه:

آئین تجلیل و گرامیداشت روز جهانی ماما

آئین تجلیل و گرامیداشت روز جهانی ماما با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، معاونان و برخی از مسئولین دانشکده در 16 اردیبهشت ماه 1399 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد. به گزارش وب دا ساوه، دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در مراسم گرامیداشت روز جهانی ماما ضمن عرض تبریک و خسته نباشید به همکاران مامایی دانشکده گفت: مامایی شغلی چند وجهی و رشته ای بسیار خطیر، مهم و پرمسئولیت است؛ چراکه همکاران ماما در حوزه های مختلف بهداشت، درمان و مراقبت و پرستاری در حال فعالیت هستند. وی افزود: مامایی رشته ای است که با جان 2 نفر، مادر و نوزاد سر و کار دارد و در نظام سلامت جایگاه بسیار خوبی دارد و امیدواریم بتوانیم با تلاش های مستمر جایگاه واقعی مامایی را ارتقا دهیم. دکتر مصری خاطر نشان کرد: رشته مامایی در حوزه بهداشت باروری و در بحث ارتقا و افزایش جمعیت نقش بسزایی دارد چراکه؛ جمعیت یکی از فاکتورهای بسیار مهم و اساسی در جامعه می-باشد و لازم است به این رشته بیش از پیش توجه شود. رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بیان کرد: لازم است تا افرادی با مهارت، استعدادهای ویژه و خلاق در این رشنه فعالیت کنند و نسبت به اصول اخلاقی و مامایی اطلاع داشته باشند، بنابر این طراحی اصول اخلاقی و حرفه ای مامایی یکی از ارکان اساسی و مهم برای ماست تا با آموزش های بهتر و بیشتر از خدمات این رشته در نظام سلامت بهره مند شویم. وی در پایان گفت: با یکی روز مامایی نمی شود از زحمات این گروه تقدیر کرد و مراسم امروز تنها نمادی برای تشکر از فداکاری های همکاران ماماست و ماماهای عزیز در سراسر ایران اسلامی در بحث بهداشت، درمان و تقویت مادران باردار در دوران شیوع کرونا ویروس خوش درخشیدند.