چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 23 ذيحجه 1441 - 2020 آگوست 12
تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1399 13:55

در شهرستان زرندیه:

انتخابات موسسه خیریه بیمارستانی بیمارستان امام رضا (ع) برگزار شد

نشست تاسیس موسسه خیریه بیمارستانی بیمارستان امام رضا (ع) در فرمانداری شهرستان زرندیه با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت ساوه و زرندیه، برخی از خیرین و مسئولان این شهرستان، برگزار شد.

به گزارش وب دا ساوه، در این نشست که با حضور دکتر مهدی مصری رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، فرماندار زرندیه، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت ساوه و زرندیه و برخی از مسئولین، اعضای هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت بیمارستان امام رضا(ع) انتخاب شدند.

موسسه خیریه بیمارستانی به منظور ساماندهی مشارکت مردمی برای حمایت از بیماران, ساخت, تجهیز و بازسازی بیمارستان و هماهنگی خیرین بزرگوار برای مشارکت در توسعه سلامت تشکیل شده است تا خیرین از نزدیک با مشکلات و نیازمندیهای بیمارستان و بیماران بستری آگاه و کمک های خیرخواهانه را در این راستا اولویت بندی نمایند.

دکتر مصری سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه در این نشست گفت: خیرین سلامت به عنوان مولفه های احسان، نیکوکاری و سلامت معنوی در علم و دین جایگاه ویژه ای در آموزه های وحیانی و دینی دارند که می توان با استفاده از ظرفیتهای آنان در رشد و تعالی سلامت اجتماعی، روانی و جسمی جامعه بهره برد.

فرماندار زرندیه در جلسه انتخابات هیئت مدیره خیرین سلامت بیمارستان امام رضا علیه السلام، کمک های فکری، معنوی، مادی خیرین و نیک اندیشان شهرستان را ستود و افزود: با مساعدت خیرین کارهای بزرگی در ایام بیماری کرونا صورت پذیرفته است.

در پایان این نشست از خیرین این حوزه که در طول شیوع بیماری کرونا کمکهای شایانی کردند، تقدیر و تشکر شد و همچنین اعضای هیئت مدیره و بازرسان مجمع خیرین سلامت بیمارستان امام رضا (ع) زرندیه مشخص شدند.