شنبه 23 آذر 1398 - 17 ربيع الثاني 1441 - 2019 دسامبر 14
تاریخ انتشار : 6 بهمن 1397 9:0

ارائه خدمات کلینیک سیار دندانپزشکی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در ۹ ماهه سال جاری

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ؛ "زهرا غفاری " با اعلام این خبر افزود، در ۹ ماهه امسال با ارسال کلینیک سیار دندانپزشکی به ۱۶ روستای ساوه..
undefined

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ؛ "زهرا غفاری "  با اعلام این خبر افزود، در ۹ ماهه امسال با ارسال کلینیک سیار دندانپزشکی به ۱۶ روستای ساوه ، زرندیه و ارایه ۲۲۶۱ خدمت از قبیل(فیشورسیلانت ۸۱ مورد ، ترمیم ۱۰۷۴ مورد ، پالپوتومی ۳۴ مورد ، پالپ زنده ۳۵ مورد ، جرمگیری ۱۱۷ مورد و کشیدن دندان ۳۲۰ مورد، ویزیت ۶۰۰ مورد ) بوده است.
وی اظهار داشت : کلینیک سیار دندانپزشکی موجب ایجاد تحول در برنامه های دهان و دندان دانشکده شده است .
غفاری ادامه داد :  دسترسی اقشار کم برخوردار به خدمات و امکانات کیلینیک سیار دندانپزشکی از عوامل موثر ارتقای سلامت جامعه است و خدمات ارائه شده در کلینیک سیار دندانپزشکی به صورت رایگان در مناطق محروم و دور افتاده به افراد بی بضاعت و محروم جامعه با هدف خدمات به قشر کم درآمد ، افزایش سهم دولتی ، کاهش پرداختی از جیب مردم و تسهیل خدمات به شهروندان در ارائه خدمات دهان و دندان عنوان کرد.

تصویر امنیتی :