جمعه 1 آذر 1398 - 25 ربيع الاول 1441 - 2019 نوامبر 22
تاریخ انتشار : 16 بهمن 1397 0:0

کارگاه آموزشی اصلاح الگوی مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی

این کارگاه در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال جاری و با هدف پوشش اصلاح الگوی مصرف صحیح فرآورده های آرایشی و بهداشتی در قالب اطلاع رسانی..
undefined

کارگاه آموزشی اصلاح الگوی مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد.

به گزارش وب دا ساوه، این کارگاه در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال جاری و با هدف پوشش اصلاح الگوی مصرف صحیح فرآورده های آرایشی و بهداشتی در قالب  اطلاع رسانی و فرهنگ سازی از طریق آشنایی با عوارض جانبی و شناسایی کالاهای اصیل از غیر اصیل برای اقشار حرفه ای با همکاری مشترک مدیریت غذا و دارو ساوه،  معاونت غذا و دارو قم، اتاق اصناف و اتحادیه آرایشگران ساوه برگزار شد .

در این دوره آموزشی علاوه بر معرفی عوارض فرآورده های آرایشی و بهداشتی تقلبی و قاچاق، در زمینه افزایش آگاهی گروه هدف و شرکت کنندگان در دوره نسبت به سامانه TTAC که باعث کاهش سهم قاچاق و تقلب در فرآورده های سلامت محور می شود، توضیحات مبسوطی ارائه گردید.

تصویر امنیتی :