جمعه 1 آذر 1398 - 25 ربيع الاول 1441 - 2019 نوامبر 22
تاریخ انتشار : 26 بهمن 1397 0:0

چهارمین اردوی جهادی زنده یاد دکتر علی اکبر آبیار برگزار شد

به همت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه و با حضور ۲۳ نفر از پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص..

undefined

چهارمین اردوی جهادی زنده‌یاد دکتر علی‌اکبر آبیار، به همت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه و با حضور ۲۳ نفر از پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص در روستای طرازناهید این شهرستان برگزار شد.

در این برنامه، جهادگرانِ عرصه بهداشت و درمان در مرکز جامع سلامت روستای طرازناهید مستقر شده و با پیش‌بینی و برنامه‌ریزی دقیق پرسنل دانشکده علوم پزشکی ساوه، موفق شدند خدمات سلامت و پزشکی را به ساکنان این روستا و سایر روستاهای این منطقه ارائه کنند.

undefined

اعضای جهادگر این اردو که خدمات مختلف پزشکی و مشاوره‌ای را به مردم این منطقه ارائه دادند شامل متخصص ژنتیک، پاتولوژی، رادیولوژی و سونوگرافی، قلب، زنان و ناباروری، کلیه و مجاری ادرار، پوست، تغذیه، طب تسکینی، سرطان و فوق تخصص روماتولوژی، آسم و آلرژی، انژیوپلاستی، لاپاراسکوپی، گوارش، ژنتیک همچنین دندانپزشک، روانپزشک، روانشناس و دانشجویان بودند که تمامی خدمات را بصورت رایگان به مردم این منطقه ارائه دادند.

undefined

گفتنی است، در این اردوی یک‌روزه که تعداد ۱۴ نفر از دانشجویان این دانشکده حضور داشتند، به ۱۱۰۰ نفر از مراجعین، خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه گردید.

"علی میرزایی" فرماندار شهرستان ساوه، مهندس محمدرضا منصوری نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، همچنین دکتر عباس نیک‌روش رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ساوه با حضور در جمع پزشکان و دانشجویانِ حاضر در این اردوی جهادی، ضمن تقدیر از زحمات این جهادگران، در جریان چگونگی برگزاری این اردو قرار گرفتند.

undefined

دکتر عباس نیک‌روش رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیمای استان مرکزی با اشاره به ارزش کار پزشکان و دانشجویان حاضر در این اردو گفت: برگزاری اینگونه اردوهای جهادی علاوه بر خدمت به محرومین و تسکین آلام دردمندان و نیازمندان، موجب اشاعه فرهنگ جهادی، ایثار و خدمت به خلق می شود.

همچنین در پایان این اردو، با اهداء لوح تقدیر توسط ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه از کلیه پزشکان و سایر متخصصین حاضر در این اردو تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است، اردوی جهادی زنده‌یاد دکتر علی‌اکبر آبیار یکی از شاخص‌ترین اردوی‌های جهادی با محوریت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در سطح استان مرکزی می‌باشد که مورد تقدیر وزیر سابق بهداشت دکتر سید حسن قاضی‌زاده هاشمی قرار گرفته است.

تصویر امنیتی :