يکشنبه 27 مرداد 1398 - 17 ذيحجه 1440 - 2019 آگوست 18
تاریخ انتشار : 19 فروردین 1398 12:47

راهنمای ثبت نام و خرید بن کارت از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام شد

بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.

زمان ثبت نام: از سه شنبه ۲۰ فروردین  تا ساعت ۲۴ روز شنبه ( ۲۴ فروردین )۱۳۹۸ و از طریق سامانه ثبت نام  بن کارت دانشجویی به آدرس  bon.tibf.ir است.

ثبت نام در سامانه امسال به سه شکل انجام می شود:

۱-ثبت نام با کارت ملی هوشمند(برای اشخاصی که کارت ملی هوشمند دریافت کرده اند(.

۲-ثبت نام به شکل nfc)کارت مجازی) برای اشخاصی که کارت ملی هوشمند ندارند، داشتن تلفن همراه با سیستم اندروید و نصب نرم افزار همراه شهر(برای دریافت کلیک کنید) برای ثبت نام در این بخش الزامی است.

۳-ثبت نام به صورت بن کارت فیزیکی: دراین روش بن کارت از طریق بانک شهر و کیوسک های شهر نت به متقاضیان داده می شود

توجه : متقاضیان پس از ثبت نام و تأیید هویت و پرداخت سهم برای دریافت بن کارت می‌بایست شخصا و صرفاً به شعبه‌ای که در زمان ثبت نام انتخاب کرده اند و یا پیشخوان‌های شهرنت سراسر کشور مراجعه کنند.

توجه : هر فرد تنها می تواند یک‌بار تقاضای بن کارت داشته باشد.

توجه : بن کارت فقط به شخص متقاضی تحویل داده می شود و افرادی که روش کارت مجازی را انتخاب می کنند نیاز به مراجعه به شعب بانک را ندارند.

مدارک لازم :هنگام دریافت کارت عبارتند از کارت دانشجویی یا طلبگی معتبر، کارت ملی یا شناسنامه جدید و شماره رهگیری ثبت‌نام در سامانه. مدارک دیگر مانند شناسنامه قدیمی یا گواهينامه مورد قبول نمي باشد.

مبلغ موجود در کارت‌ها ۱/۵۰۰/۰۰۰ ریال است که ۶۰۰/۰۰۰ ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۹۰۰/۰۰۰ ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت پرداخت می‌شود.

تاریخ اعتبار کارت ها: فقط در مدت برگزاری نمایشگاه اعتبار داشته و از طریق دستگاههای کارت خوان داخل غرفه ناشران  قابل استفاده است.

مبلغ موجود برای بن کارت های اساتید، اعضای هیات علمی و مدرسان حوزه: موجودی کارت‌ها ۴/۰۰۰/۰۰۰ ریال است که ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و  ۲/۰۰۰/۰۰۰ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت آنلاین پرداخت می‌شود.

شماره موبایل معتبر: هر متقاضی هنگام ثبت نام، صرفاً مجاز به ثبت یک شماره موبایل معتبر در سامانه است، بویژه اینکه مشخصات کارت خرید از طریق موبایل به وی پیامک خواهد شد. مسئولیت اشتباه در درج شماره موبایل و خسارات ناشی از آن بر عهده شخص متقاضی است.

ایمیل معتبر: ایمیل مورد استفاده باید حتما( بسیار مهم) معتبر بوده و به صورت صحیح وارد سامانه شود، چرا که قابل ویرایش و تغییرنیست و برای ورود به سامانه و فراموشی رمز ورود یا دیگر اطلاعات، مورد نياز است. عواقب وارد کردن ايميل اشتباه به عهده متقاضي است.

فراموشی رمز عبور: چنانچه رمز عبور خود را فراموش کرده اید، از قسمت فراموشی رمز عبور آن را بازیابی کنید. موقع چک کردن ایمیل چنانچه لینک مورد نظر را دریافت نکردید لطفا صندوق اسپم خود را چک کنید.

مشکل در ثبت نام: ثبت نام متقاضی در سامانه در صورتی امکان پذیر است که شماره ملی، شماره دانشجویی یا طلبگی در سامانه ثبت نام وجود داشته باشد. لیست تمام متقاضیان به همراه شماره ملی و دانشجویی از مرکز پژوهش و برنامه‌ریزي آموزش عالي وزارت علوم اخذ و وارد سامانه شده است. چنانچه مشخصات دانشجو يا طلاب و يا اساتيد و اعضاي هيات علمي در سامانه وجود نداشته باشد نمي تواند ثبت نام کند. اين دسته از متقاضيان مي توانند به امور دانشجويي دانشگاه مورد نظر خود مراجعه تا اسامي را به مرکز پژوهش و برنامه‌ريزي آموزش عالي ارسال نمايند تا از اين طريق مشکل اين دسته از متقاضيان برطرف شود.

تصویر امنیتی :