سه شنبه 4 مهر 1396 - 6 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 26
تاریخ انتشار : 10 آبان 1395 12:33
تعداد مشاهدات : 2425

فراخوان جذب نیرو شرکت شفا گسترپاسارگاد فروهر

بدینوسیله به اطلاع میرساند  شرکت تعاونی شفاگسترپاسارگاد فروهر  طرف قرارداد دانشگاه علوم پزشکی ساوه در نظر دارد تعدادی کارشناس بهداشت حرفه ای را از طریق مصاحبه یا آزمون، جذب نماید.    لذا از افراد واجد شرایط درخواست مینماید حداکثر تا مورخه 17/8/95 اطلاعات قید شده در این فراخوان  را به آدرس ایمیل Drmoshtagh@gmail.com   ارسال نمایند.

عنوان شغل

محل جغرافیایی خدمت

جنسیت

شرایط احراز از نظر مدرک و رشته تحصیلی

کارشناس بهداشت حرفه ای

ساوه

مرد/زن

دارا بودن مدرک کارشناسی بهداشت حرفه ای

شرایط عمومی داوطلبان:

1-     تدین به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان رسمی کشور مصرح در قانون اساسی

2-     داشتن تابعیت ایران

3-     داشتن کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم از خدمت جهت آقایان

4-     عدم سابقه محکومیت جزایی موثر

5-     نداشتن منع استخدام در دستگاههای دولتی به موجب ارای مراجع قانونی

6-     داوطلبان نباید مستخدم رسمی،ثابت و پیمانی سایر دستگاههای دولتی و یا بازنشسته و بازخرید خدمت باشند.

7-     داشتن سلامت جسمانی و روانی و توانایی برای انجام امور محوله

8-     عدم اعتیاد به دخانیات و مواد مخدر و  روانگردان

9-     التزام به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

شرایط اختصاصی داوطلبان:

1-     داشتن حداقل 22 سال سن تمام و حداکثر 35 سال تمام  جهت دارندگان مدرک کارشناسی و حداکثر 40 سال تمام جهت دارندگان مدرک تحصیلی کارشناس ارشد

2-      داوطلبان بومی شهرستان در صورت برخورداری از شرایط مندرج در اگهی  در اولویت جذب میباشند.

3-     تسلط کامل به کامپیوتر

تذکرات:

**داوطلبان بومی به افرادی اطلاق میشود که واجد یکی از شرایط ذیل باشند

الف) شهرستان  یا استان محل تولد داوطلب یا همسر وی با شهرستان یا استان محل مورد تقاضا برای استخدام یکی  باشد.

ب)داوطلب حداقل 4 سال از سنوات تحصیلی (ابتدایی،راهنمایی،دبیرستان و یا دانشگاه) را به طور متوالی در     شهرستان و یا استان محل مورد تقاضا برای استخدام طی کرده باشد.

ج)داوطلب یا پدر ،مادر ویا همسر وی حداقل 4 سال سابقه پرداخت حق بیمه در شهرستان و یا استان محل مورد تقاضا برای استخدام راداشته باشند.

*مبنای استان و شهرستان برای تعیین بومی بودن ،تقسیمات کشوری در زمان ثبت نام میباشد.

* در صورتی که ظرفیت مورد نظر از بین متقاضیان بومی شهرستان و سپس استان تکمیل نگردد پذیرش جذب نیرو از متقاضیان غیر بومی صورت خواهد گرفت.

***شرکت کنندگان لازم است اصل مدارک ذیل را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.

1-     یک قطعه عکس 4*3

2-      آخرین مدرک تحصیلی

3-     کارت ملی

4-     شناسنامه(تمامی صفحات)

5-    کارت پایان خدمت تمام وظیفه عمومی یا معافیت دائم جهت آقایان

6-    مدارک دال بر بومی بودن طبق شرایط مندرج در این اگهی

7-    آدرس محل سکونت و شماره تماس

***ضروری است متقاضیان تصویر مدارک فوق را به همراه فرم درخواست خود که در قالب جدول ذیل میباشد  به آدرس ایمیل Drmoshtagh@gmail.com   ارسال نمایند.

نام ونام خانوادگی

مدرک تحصیلی

محل تولد

سن(روز/ ماه / سال)

شماره تماس

*** با توجه به این که ملاک ثبت نام از متقاضیان تکمیل و ارسال جدول فوق میباشد لازم است در تکمیل آن نهایت دقت را به عمل آورده و هیچگونه اصلاحاتی پس از ثبت نام قابل پذیرش نخواهد بود.

مهر شرکت تعاونی شفا گستر پاسارگاد فروهر