سه شنبه 21 آبان 1398 - 15 ربيع الاول 1441 - 2019 نوامبر 12
کد خبر : 195743
تاریخ انتشار : 24 آبان 1395 12:47

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ؛

بدرقه سبز مسئولین دانشکده علوم پزشکی ساوه از کاروان اعزامی اربعین وزارت بهداشت و درمان به مناطق مرزی

کاروان بهداشتی درمانی اربعین وزارت بهداشت که از تهران حرکت کرده بود در مسیر خویش مورد استقبال مسئولین دانشکده و پایگاه های جاده ای مرکز فوریت های پزشکی شهرستان ساوه و زرندیه قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، دکتر  عزیزی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی ساوه گفت: شهرستان ساوه و زرندیه، بعداز ظهر امروز اولین میزبان کاروان اربعین وزارت بهداشت و درمان اعزامی به مرزهای غرب کشور بود .

دکتر عزیزی اظهار کرد ،  مسولین دانشکده علوم پزشکی ساوه  به همراه نیروهای اورژانس این شهرستان  وسایر مسوولین محلی به استقبال این کاروان در ورودی شهرستان در جاده ساوه رفتند .

وی افزود: این کاروان شامل 14 هزار نیروی متخصص شامل 4 بالگرد ، 235 آمبولانس ، 11 موتورلانس ، 16 اتوبوس ، 41 تیم مبارزه با بیماری ها است.

عزیزی بیان کرد: این کاروان از تهران حرکت کرده و ساوه و زرندیه بعداز ظهر امروز اولین شهرستان میزبان این کاروان خادم زائرین شد .

وی افزود: این کاروان از تهران حرکت کرده و به سمت مرزهای شلمچه، چذابه و مهران حرکت می کنند.