سه شنبه 28 خرداد 1398 - 15 شوال 1440 - 2019 ژوئن 18

کامنت دکتر هاشمی وزیر بهداشت در صفحه شخصی اینستاگرامش
:point_down:🏻:point_down:🏻
یک عکس، یک دنیا افتخار :
این عکس را یکی از همکاران برایم ارسال کرد و نوشت، ساعت شش و پنجاه دقیقه صبح است و خانم سبزی پور سوپروایزر شب بیمارستان شهید مدنی که به دلیل مشکل حاد کلیوی، آنژیوکت به دست دارد، بعد از دوازده ساعت کار، همچنان با خوشرویی پیگیر امور بیماران است.

چه می توان گفت در برابر این فداکاری ها، این ازخودگذشتگی ها و این عشق خدمت به هموطنان؟ آن هم از سوی افرادی که قریب به ده ماه است، کارانه های خود را به دلیل بدهی بیمه ها دریافت نکرده اند و باز هم مهربانانه بر آلام بیماران مرهم می گذارند.

و چه می توان گفت به آن اندک افرادی که طی سه سال گذشته ابزار دست قدرت طلبان و سیاست بازان شده اند و همت خود را صرف بدنام کردن جامعه پزشکی و پرستاری کشور کرده اند. همان ها که یکی از مهم ترین اقدامات دولت را هدف تیرهای بی خردی و بی اخلاقی قرار داده و می دهند و بر این خیانت، نام افتخار می نهند؟

اینجانب یک بار دیگر از صمیم قلب به تمام همکارانم در سراسر کشور، خدا قوت و خسته نباشید می گویم و به آنها که در برابر این خدمت گذاران به ملت، صف آرایی کرده اند، می گویم، تا روزی که ما هستیم، محکم و استوار و درکنار هم به ملت شریف ایران خدمت خواهیم کرد و مزد خویش تنها از خدای بزرگ طلب می کنیم