سه شنبه 28 خرداد 1398 - 15 شوال 1440 - 2019 ژوئن 18
کد خبر : 200928
تاریخ انتشار : 9 بهمن 1395 9:57

ساخت پروژه تمام خیر ساز فوریت های پزشکی جاده ای پرندک توسط خیر محترم دکتر کوهپایه زاده اصفهانی آغاز شد

فوریت های پزشکی جاده ای تمام خیر ساز پرندک توسط خیر محترم دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه به متراژ 120 متر مربع و با هزینه 128 میلیون تومان در بهمن 95 آغاز به ساخت نمود

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بعنوان خیر سلامت، ساخت پایگاه فوریتهای جاده ای پرندک را تعهد نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، در اقدامی خداپسندانه ساخت و احداث پایگاه فوریت های پزشکی تمام خیر ساز شهر پرندک، توسط دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ابعاد 120 متر مربع و با هزینه ای بالغ بر 128 میلیون تومان آغاز شد.
خیر محترم سلامت دکتر کوهپایه زاده در مصاحبه ای در این خصوص ، ضمن تقدیر از خیرین بزرگ سلامت دانشکده علوم پزشکی ساوه ، حاج آقا امینیان و حاج آقا عسگریان بیان نمود ،
"دوصد کرده چون نیم کردار نیست "
مسئولین سلامت باید الگوی عملی اقدامات خیری در حوزه سلامت باشند و اقدام در کار خیر سلامت توسط اینجانب یکی از اهدافی بود که در نظر داشتم و دراین راستا عملیات ساخت مرکز فوریت جاد ه ای با ابعاد 120 متر مربع در پرندک را با استعانت از خداوند متعال آغاز نمودم .
خیر محترم سلامت دکتر کوهچایه زاده ابراز امیدواری نمود ، انشالله این بنا که در جهت خدمت رسانی به مردم منطقه احداث میگردد ، به موقع و با کیفیت ساخته شود و خداوند این تحفه ناقابل را از اینجانب بپذیرد.
شایان ذکر است پرندک با جمعیتی بالغ بر 8000 نفر از شهرهای ضمیمه شهرستان زرندیه ، دومین شهر بلحاظ جمعیت و وسعت در این شهرستان است و تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ساوه است .
شهر پرندک بلحاظ موقعیت در 25 کیلومتری شهر پرند قرار دارد و با توجه به قرار گیری در مسیر مواصلاتی آزاد راه تهران – ساوه و جاده ترانزیتی تهران – غرب و راه آهن تهران جنوب و تهران غرب از موقعیت استراتژیک برخوردار است .
احداث پایگاه فوریت های پزشکی جاده ای پرندک از اولویت ها ی خدمات رسانی به مناطق کم برخوردار در دانشکده علوم پزشکی ساوه است و احداث این پایگاه که توسط خیر محترم دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه انجام می گیرد ، کمک شایانی به مردم منطقه در جهت خدمات اورژانس پیش بیمارستانی خواهد نمود .
گفتنی است دکتر کوهپایه زاده، بیش از سه سال ریاست دانشکده علوم پزشکی ساوه را برعهده دارد .
برای وی و خانواده ایشان آرزوی توفیق و سلامت از خداوند متعال مسئلت می نمائیم.