جمعه 26 آبان 1396 - 28 صفر 1439 - 2017 نوامبر 17
تاریخ انتشار : 9 اسفند 1395 9:2
تعداد مشاهدات : 977

اخذ مجوز اولین مرکز تحقیقاتی علوم پزشکی ساوه

معاون پژوهشی، آموزشی دانشکده علوم پزشکی ساوه از کسب مجوز تاسیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر برسلامت توسط این دانشکده خبر داد.

دکتر حمیدرضا برادران : پیرو سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شهرستان ساوه و با عنایت معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، مجوز تاسیس مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت در دانشکده علوم پزشکی ساوه با امضای وزیر بهداشت صادر و ابلاغ شد.

وی بیان کرد: عوامل اجتماعی نظیر وضعيت تغذيه، محيط زيست، محيط كار، فقر، سطح سواد، طبقه اجتماعی، مسكن، آب، بيكاري، فشارهاي رواني، ميزان درآمد، حمايت اجتماعي، آموزش و... از مهم ترين عوامل تعيين كننده سلامت هستند که اگر نادیده گرفته شوند رسیدن به اهداف سلامتی و برقراری عدالت در سلامت را غیرممکن می سازند.

این مقام مسئول در دانشکده علوم پزشکی ساوه افزود: این عوامل موجب بیش از 50 درصد ناخوشی ها، بیماری ها و مرگ ومیر در جهان هستند. براساس شواهد موجود، عمده بی عدالتی های سلامتی نیز حاصل آثار و تبعات غیرمتقارن این عوامل اجتماعی بر سلامت مردم است.

وی بیان کرد: براین اساس، دانشکده علوم پزشکی ساوه خود را متعهد می داند تا با گسترش ارتباطات خود با سایر مراکزتحقیقاتی، خدمات پژوهشی مؤثری را در جهت توانمند سازی جامعه، همگام با پیشرفت های علمی دنیا و با مشارکت مردم ارائه کند تا در نهایت موجبات سلامت و توسعه جامعه را فراهم آورد.

دکتر برادران در ادامه به اهداف این مرکز تحقیقاتی اشاره کرد و گفت: بسترسازي و ارتقای كمي و كيفي پژوهش در حوزه تعيين كننده هاي اجتماعي سلامت و عدالت در سلامت، هدفمند كردن پژوهش در حوزه SDH و عدالت در سلامت، بكارگيري و استفاده از نتايج پژوهش هاي حوزه SDH و عدالت در سلامت، افزايش جذب منابع، جلب حمايت بخش های خصوصي و حمايت از پژوهش هاي كاربردي مرتبط با عوامل اجتماعي موثر بر سلامت از جمله اهداف این مرکز تحقیقاتی است.

وی با تبریک به شهروندان ساوجی و کارکنان دانشکده علوم پزشکی به جهت کسب این موفقیت بزرگ اظهار کرد: برآنیم تا با تحقیق و بهره گیری از نتایح تحقیقات، سطح سلامت مردم ساوه و شهرستان زرندیه افزایش یابد.