سه شنبه 4 مهر 1396 - 6 محرم 1439 - 2017 سپتامبر 26
تاریخ انتشار : 11 اسفند 1395 9:19
تعداد مشاهدات : 459

نهمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه در سال 95

نهمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ساوه در سال 95 با طرح موضوع بسیج سلامت نوروزی و جلب مشارکت ادارات تابعه در سالن فرمانداری ساوه برگزارشد

معاون سیاسی فرماندار ساوه گفت: با توجه به نزدیکی ایام نوروز ضروری است بازدید مستمر کارشناسان بهداشت از مراکز مرتبط با سلامت مردم از جمله عرضه کنندگان مواد غذایی با شدت بیشتری انجام شود.

حسین معمارنیا ظهر امروز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی ساوه  با اشاره به ضرورت توجه به سلامت جامعه اظهار داشت: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت خدمات قابل توجهی در حوزه بهداشت و درمان انجام شده که این مهم نشان از دلسوزی و خدمت خالصانه مسئولان به مردم است.

وی افزود: در راستای ارتقاء سلامت و بهبود کیفیت زندگی مردم باید همکاری ها و هماهنگی ها گسترش یافته و تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه در گرو اجرای دقیق مصوبات این کارگروه است و از  آنجایی که نخستین رکن جامعه سلامت روح و جسم است به منظور تضمین سلامت روح و جسم افراد جامعه در این باره با عنوان سلامت و امنیت غذایی فعالیت هایی انجام شد که خوشبختانه در ساوه این اقدامات مناسب بوده است.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ساوه با اشاره بر ضرورت برگزار مستمر گروه امنیت غذایی گفت: تضمین سلامت و امنیت غذایی جامعه در گرو اجرای دقیق مصوبات این کارگروه است و برگزاری این نشست ها فرصت مناسبی است تا با بازنگری توانمندی ها، دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی منطقی و شایسته به مردم تمام تلاش را به کار بگیریم.

معمارنیا تصریح کرد: توجه و اهمیت دادن به مقوله سلامت غذایی و پیشگیری از بیماری ها امروز در هر جامعه ای ضروری است و باید نسبت به تامین سلامت و امنیت غذایی نظارت جدی صورت بگیرد.

وی عنوان کرد: با توجه به قرار داشتن در آستانه ایام نوروز  ضروری است بازدید مستمر کارشناسان بهداشت از مراکز مرتبط با سلامت مردم از جمله عرضه کنندگان مواد غذایی با شدت بیشتری انجام شود زیرا سلامت مردم در اولویت نخست امور قرار دارد به همین منظور هرگونه کم کاری و سهل انگاری از هیچ فردی قابل قبول نیست.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ساوه خاطرنشان کرد: در این جلسه  مقرر شد نظارت بر اماکن عمومی  بهداشتی و برطرف کردن معایب بهداشتی در دستور کار اجرا قرار بگیرد.

معمارنیا بیان کرد: دولت یازدهم در بحث بهداشت و سلامت توجه ویژه ای داشته و یکی از برکات طرح تحول نظام سلامت که در دولت کلید خورد ارائه خدمات مطلوب سلامت به مردم  است که مشکلات زیادی را  در حوزه بهداشت ودرمان برطرف کرده است.

عیادت از سالمندان زن استان مرکزی در برنامه های هفته زن گنجانده شود

عضو شورای شهر اراک با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه مد و لباس اسلامی در اراک پیگیری شود گفت: عیادت از سالمندان زن از برنامه های مهمی است که باید در برنامه های هفته زن گنجانده شود.

اشرف بهادری در جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان که در استانداری مرکزی برگزار شد با اشاره به برنامه های هفته زن اظهار داشت: لازم است که در کنار برنامه های مختلفی که به مناسبت هفته زن درنظر گرفته شده عیادت از سالمندان زن هم در برنامه ها گنجانده شود.

وی افزود: همچنین علاوه بر سالمندان عیادت از بیماران زن، بازدید از زنان بند نسوان زندان و همین طور بند نوجوانان هم از دیگر برنامه های مورد تاکید هستند که باید در کنار برنامه های هفته زن مورد توجه قرار گیرند.

عضو شورای شهر اراک تصریح کرد: نمایشگاه مد و لباس اسلامی هم یکی از برنامه هایی است که خلاء آن احساس می شود و باید به مناسبت هفته زن برگزاری چنین نمایشگاهی را هم درنظر داشته باشیم.

بهادری ادامه داد: برنامه های بسیار دیگری را هم می توان نام برد که باید در تدوین برنامه های ویژه هفته زن مورد توجه قرار گیرند که از جمله آنها می توان به اجرای مسابقه کتاب خوانی با موضوع مقام زن، مشاوره رایگان برای زنان و دختران، پیاده روی، تجلیل از زنان کارآفرین و غیره اشاره کرد.

وی عنوان کرد: همچنین بررسی شود که اگر بین زندانیان زن افرادی هستند که جرمشان زیاد نیست و قرار است عفو شوند در این هفته این اتفاق بیفتد.

عضو شورای شهر اراک با اشاره به اعتراضش نسبت به عملکرد شهرداری در تکاندن برف درختان و به کار بردن جمله ای از حضرت فاطمه(س) توسط یکی از کارکنان شهرداری برای غیرشرعی بودن اعتراض از سوی یک زن گفت: در یکی از جلسات شورا که نسبت به عملکرد شهرداری برای تکاندن برف درختان که شکستگی درختان را به دنبال داشت اعتراض داشتم، یکی از نمایندگان شهرداری روایتی از حضرت زهرا(س) را مبنی بر اینکه بهتر است زن از صحبت با نامحرم خودداری کند را به کار برد که جای تاسف است که هنوز به عنوان شیعه متوجه صحبت آن حضرت نمی شویم و برداشت هایی خارج از اصل موضوع را داریم.

کسب رتبه اول کشوری توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی

معاون عمرانی استاندار مرکزی گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی در همایش روسای ستادهای بازسازی عتبات عالیات سراسر کشور در مشهد مقدس بعنوان ستاد برگزیده معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

عزیز فیلی با اشاره به کسب رتبه اول کشوری توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی اظهار داشت: ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی با توجه به اقدامات کم نظیر در جهت توسعه و بازسازی حرم های شریف ائمه اطهار در کشور عراق، مشارکت و ارائه طرحهای بازسازی و توسعه در کربلا ، کاظمین و سامراء به ویژه مشارکت فعال در احداث صحن حضرت زهرا(س) در جوار حرم حضرت علی(ع) در نجف اشرف، مفتخر به کسب رتبه اول کشوری در سال 1394 شده است و در همایش اخیر روسای ستادهای بازسازی عتبات عالیات در مشهد مقدس مورد تقدیر قرار گرفت.

وی افزود: تامین سنگ و فرآوری و ساخت ستونهای سنگی به تعداد 604 ستون در شهرستان محلات و ارسال به نجف اشرف، تامین سنگهای مورد نیاز کف و دیواره بخش زیارتی طرح توسعه حرم حضرت علی (ع)  و صحن حضرت زهرا (س) در نجف اشرف، ارائه خدمات فنی مهندسی به ستادهای سایر استانهای کشور در کنار جمع آوری کمکها و نذورات مردم شریف استان و ارسال به ستاد مرکزی ، بخشی از خدمات ستاد بازسازی عتبات عالیات این استان است که ملاک ارزیابی و کسب رتبه اول در سال گذشته در سطح کشور شده است.

معاون عمرانی استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اعزام نیروهای متخصص و متبرع به اعتاب مقدس جهت خدمت در بخش مختلف بویژه حرفه سنگ کاری از سراسر استان بصورت مرتب و مداوم از این استان به عتبات عالیات صورت می گیرد و بطور کلی مردم استان مرکزی نقش برجسته ای در خدمت رسانی به حرم های شریف امامان معصوم(ع) در کشور عراق ایفا می کنند.