چهارشنبه 18 تير 1399 - 18 ذيقعده 1441 - 2020 ژولاي 08
تاریخ انتشار : 6 اردیبهشت 1399 16:56

اطلاعیه ی سامانه ی میهمانی و انتقالی نیمسال اول 1399-1400

مراحل ثبت در سامانه

مراحل ثبت ميهماني و انتقالي جهت نيمسال اول سال 1400-1399 :

لطفاً با دريافت و تکمیل فرم درخواست ميهماني يا انتقالي ( لطفاً جهت دريافت فرم بر روي واژه ها كليك نماييد.) و مراجعه به سایت نقل و انتقالات با توجه به جدول ذیل درخواست خود را در سامانه ثبت نمایید.

·         لینک ثبت درخواست میهمانی

·         لینک ثبت درخواست انتقالی

undefined

لازم به ذکر است زمان شروع ثبت نام در سامانه نقل و انتقال از 99/2/15 بوده و مراجعه به سایت قبل از این زمان امکان پذیر نمی باشد.

نکات مورد توجه:

·         دلايل مورد پذیرش در شورای آموزشی جهت انتقال دانشجویان

الف) ازدواج رسمي دانشجويان دختر بعد از قبولي در كنكور با ارائه مدرك عقدنامه

ب) بيماري صعب العلاج يا معلوليت دانشجو به تشخيص كميسيون پزشكي دانشكده با ارائه مستندات

ج) فوت يا معلوليت سرپرست خانواده دانشجو به نحوي كه دانشجو بعنوان كفيل خانواده شناخته شده باشد با ارائه نامه دادگستري)

··       جدول زمانبندي سامانه انتقالي و ميهماني دانشجويان بشرح جدول ذيل مي باشد، دانشجو در تمام مراحل موظف است طبق تاريخهاي اعلام شده با آموزش دانشگاه مبداء و مقصد تماس حاصل نمايد و در صورت وجود نقص در سامانه ويرايش انجام دهد.

·       درصورت عدم مراجعه به سامانه در تاريخهاي اعلام شده عواقب آن بعهده دانشجو خواهد بود.·       ضمناً طبق دستورالعمل وزارت بهداشت پس از اتمام تاريخهاي اعلام شده دانشگاهها از ارسال هرگونه فرم دستي (خارج از سامانه) به دانشگاههاي ديگر معذور مي باشند .