چهارشنبه 21 آذر 1397 - 4 ربيع الثاني 1440 - 2018 دسامبر 12
تاریخ انتشار : 22 آبان 1397 11:14

اعطای گرنت به استادیاران جوان برتر علوم پزشکی کشور

احتراما به استحضار می رساند معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع در نظر دارد به منظور تشویق محققان جوان برتر دانشگاه ها به استادیاران جوان که دارای شرایط ذیل باشند گرانت تحقیقاتی معادل 150 میلیون ریال اعطا کند. لذا مقتضی
 است افراد مشمول شرایط ذیل، مدارک مورد نیاز را تا پایان آبان ماه 1397 به واحد پژوهش pajuhesh.savehums@gmail.com   ارسال نمایند.

1.       سن کمتر از 40 سال (با توجه به تاریخ اعلام فراخوان)

2.       عضو هیئت علمی دانشگاه مربوطه (استادیار یا مربی)

3.       نویسنده اول یا مسئول مقاله ای با هر سه شرط زیر:

أ.         نوع مقاله: مقاله اصلی (original article)  یا مروری (systematic or narrative)

ب.     زمان انتشار: منتشر شده در سال 2017 یا2018 میلادی (پذیرش یا acceptance  مقاله کافی نیست و در هنگام ارسال مدارک می بایست مقاله منتشر شده باشد.)

ج.       محل انتشار: مجله ای با شاخص (Impact Factor) IF معادل 3 یا بالاتر (سال 2016 میلادی) و یا مجله قرار گرفته در فهرست 5 % برتر رشته های موضوعی مبتنی بر CiteScore (در سامانه منبع یاب، بخش رتبه بندی Scopus با محدود کردن شاخص percentile به Top 5%، می توانید قرار داشتن مجله در فهرست 5 % را بیابید)

لازم به ذکر است داشتن همه موارد فوق الزامی است.